TV

Open IPTV: I za kraj aprila pregršt dobrih naslova

Open IPTV: I za kraj aprila pregršt dobrih naslova
Open IPTV: I za kraj aprila pregršt dobrih naslova

Televizijski kanal CINEMAX za 22. 4. zakazuje druženje uz avanturističku dramu ”Ostani uz mene”, koja je na programu od 20.00 časova.

U kućici na drvetu, na periferiji Kasl Roka, malog i šumovitog grada u Oregonu, dvanaestogodišnji pisac u povoju po imenu Gordi Lačens kreće na neobično putovanje u srce sjeverozapadne šume i proživljava iskustvo koje će zauvijek promijeniti njegov život. Njegov najbolji prijatelj Vern je slučajno čuo svog starijeg brata kako sa prijateljem razgovara o pronalaženju leša u šumi. Nadajući se da će pokupiti zasluge ukoliko pronađu leš, Gordi, zajedno sa nesigurnim i uplašenim Vernom,  grubijanom Krisom i neustrašivim Tedijem kreće u avanturu koja se pretvara u odiseju samospoznaje. Njihovo putovanje počinje bezazleno. Dječaci sanjaju o tome da postanu gradski heroji, ali prije nego što se sve završi, Gordi, Kris, Tedi i Vern će se suočiti sa iskušenjima kakva nisu mogli ni da zamisle. 

Na televizijskom kanalu HBO, 24.4.2016. godine možete pogledati biografsku dramu “Teorija svega”, u udarnom terminu od 20.00 časova.

Edi Redmejn i Felisiti Džouns glume u ovoj izuzetnoj priči o jednom od najvećih živih umova, čuvenom astrofizičaru Stivenu Hokingu, koji se zaljubio u koleginicu sa Kembridža, Džejn Vajld. Nekada zdrav, aktivan mladić, u 21. godini dobio je potresnu dijagnozu. Džejn se neumorno borila za njega i Stiven se upustio u veoma ambiciozan naučni rad, izučavajući upravo ono čega mu je preostalo veoma malo – vrijeme. Zajedno prkose nevjerovatno malim izgledima za preživljavanje, postaju pioniri u medicini i nauci i postižu više nego što su ikad mogli da sanjaju. Film je zasnovan na memoarima Džejn Hoking, „Putovanje u vječnost: Moj život sa Stivenom“, a režirao ga je oskarovac Džejms Marš.

Ekskluzivno na HBO u ponedjeljak, 25.04. u 22.05 časova, reditelj Klint Istvud predstavlja nam film „Snajperista“, u kom Bredli Kuper glumi Krisa Kajla, najopasnijeg snajperistu u američkoj vojnoj istoriji. Međutim, on nije bio samo izuzetno nadaren i precizan strijelac, poslat je u Irak sa samo jednim ciljem: da zaštiti svoje saborce. Njegova preciznost spasla je ogroman broj života na ratištu i, kako se priča o njegovoj hrabrosti sve više širila, dobio je nadimak Legenda. Međutim, za njega su čule i neprijateljske snage, pa su ucijenile njegovu glavu i učinile ga glavnom metom pobunjenika. Takođe je vodio bitku i na privatnom polju, trudeći se da bude dobar otac i muž iako se nalazio na drugom kraju svijeta.

Od 25. 04, ponedjeljkom u 14.00 časova na televizijskom kanalu 24Kitchen možete pratiti drugu sezonu serije “Donal Skijan: Heroji kuhinje”

Riječ je o kulinarskom programu za one koji prvi put kuvaju, studente, one kojima zagori tost i one koji se redovno hrane u restoranima brze hrane, a njegov voditelj je dvadesetčetvorogodišnji Donal Skijan. Za razliku od gotovo svih ostalih televizijskih kuvara,  Donal nije imao formalnu obuku, ali to ga nije spriječilo da vodi nagrađivani blog i napiše dvije veoma uspješne knjige recepata.Program stavlja naglasak na zabavne i društvene aspekte gastronomije i zadovoljstvo koje proističe iz pripreme hrane i dijeljenja obroka s prijateljima.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije