TV

Open IPTV: Pratite i dalje najbolje filmske i serijske naslove

Open IPTV: Pratite i dalje najbolje filmske i serijske naslove
Open IPTV: Pratite i dalje najbolje filmske i serijske naslove

Sedmica ispred nas donosi nam odlične filmske naslove koje ćete s uživanjem gledati uz Open IPTV.

“Najveća borba Muhameda Alija“, naslov je fenomenalnog dramskog ostvarenja, koje je na programu u subotu, 23. januara 2016. godine u 20.15 časova na televizijskom kanalu CINEMAX.

Kad je Ali pozvan u Vijetnamski rat na vrhuncu svoje bokserske karijere, pozvao se na prigovor savjesti zasnovan na vjerskim ubjeđenjima, što je dovelo do dugotrajne zakonske bitke koja je uzdrmala cjelokupan američki pravosudni sistem. Režiju potpisuje: Stiven Frirs, a u glavne uloge tumače: Kristofer Plamer, Frenk Lanđela, Bendžamin Voker, Deni Glover.

Na programu Radio-televizije Republike Srpske preporučujemo romantičnu dramu „Ljubavna prašina“ koja je na programu u  subotu 23. januara u 20.55 časova.  Uloge: Kolin Farel, Selma Hajek, Donald Saterlend i drugi

Los Anđeles, 1933, doba velike ekonomske krize. Mladi pisac Arturo Bandini, prvi u svojoj porodici italijanskog porijekla rođen u Americi, stiže u 'grad snova' vjerujući da će postati slavni književnik. Međutim, uskoro ostaje bez novca i jedva sastavlja kraj sa krajem, kad upozna privlačnu meksičku konobaricu Kamilu Lopez koja želi da se uda za Amerikanca i tako pobjegne od američkog rasizma prema Meksikancima. Iako se odmah svide jedno drugom, veza Artura i Kamile puna je uspona i padova...

U akcionom trileru „Lusi“ čija je premijera na HBO-u zakazana 24. januara 2016. godine u 20.05 časova, glavne uloge tumače oskarovac Morgan Frimen i Skarlet Johanson. „Lusi“  istražuje šta bi se dogodilo kad bi čovjek koristio 100% kapaciteta mozga. Kada droga slučajno dospije u njen organizam, Lusi (Johanson) se pretvara u superženu, koja mislima pomjera predmete, a može da kontroliše bol i druge neprijatnosti.

„Kako smo preživjeli The Police“ je dokumentarna priča u režiji Endija Griva i Loren Lazin, koju možete pratiti na TV kanalu HBO 28. januara u 21.35 časova. Zasnovan na bestseleru  Endija Samersa, bivšeg gitariste čuvene britanske rok grupe “Polis”, dokumentarac uz rijetke inserte iz 60-tih godina, govori o razvoju, ali i raspadu benda "Polis", jednog od najvećih u istoriji rokenrola  koji svoj nastanak duguje slučajnosti. Samers film opisuje kao „muzičko putovanje" u kojem su korišćeni snimci sa nastupa grupe „Polis" tokom svjetske turneje 2007. i 2008. godine nakon ponovnog okupljanja, dvije decenije poslije raspada, kao i arhivski materijal o početku rada grupe i londonskoj pank sceni.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije