TV

Open IPTV: Programski sadržaji za svačiji ukus

Open IPTV: Programski sadržaji za svačiji ukus
Open IPTV: Programski sadržaji za svačiji ukus

Fenomenalnu detektivsku priču „Skrivena mana“, na kanalu HBO, možete pogledati u subotu, 11. februara u 21.45 časova.

U filmu “Skrivena mana”, čija radnja se odvija sedamdesetih godina, Žoakin Feniks glumi Doka Sportela, privatnog detektiva u Gordita Biču, u Kaliforniji, koga bivša djevojka, Šasta Fej Hepvort, nagovori da istraži nestanak bogatog trgovca nekretninama zbog kojeg je ostavila Doka. Tokom istrage, Dok – pod stalnim uticajem marihuane – razotkriva mrežu isprepletanih zavjera koje uključuju policiju, neonaciste, gangstere, dilere droge, stomatologe, ustanove za odvikavanje, rok, protest, federalnu vladu i konzervativni establišment Nove Engleske.

„Najduže putovanje“ govori o nesrećnoj ljubavi između Luka, bivšeg šampiona u jahanju bikova koji želi da se vrati na scenu, i Sofije, studentkinje koja treba da dobije posao iz snova u umjetničkom svijetu Njujorka. Ovo je u najkraćem scenario fantastičnog filma koji je na programu 13. februara u 16.50 časova na kanalu HBO 2. 

Zasnovan je na bestseleru vrhunskog pripovjedača Nikolasa Sparksa.  Dok razni konfliktni ideali i stavovi stavljaju na probu  njihovu vezu, Sofija i Luk se neočekivano i sudbinski povezuju sa Ajrom, čije uspomene na decenijsku romansu sa svojom voljenom ženom istinski inspirišu mladi par. Obuhvatajući nekoliko generacija i preplićući dvije ljubavne priče, film istražuje izazove i beskrajne nagrade koje nosi istrajna ljubav.

Film “Amnezija”, na TV kanalu CINEMAX možete pogledati u petak, 17.februara 2017. godine u 18.25 časova.

Radnja nas vodi na Ibicu, početkom 90-ih. Džo je 25-godišnji kompozitor. Došao je iz Berlina i želi da bude dio elektronske muzičke revolucije, tako što će se zaposliti kao di-džej u novom noćnom klubu „Amnezija“. Marta živi već 40 godina sama u kući na obali. Jedne noći Džo kuca na njena vrata. Njena usamljenost ga fascinira. Postaju prijatelji iako veo tajne oko nje postaje sve gušći: odbija da svira čelo koje stoji u uglu, ne želi da govori njemački jezik... Džo je uvlači u svoj svijet tehno muzike i Marta počinje da preispituje svoj pređašnji način života.

Drugi program Radio-televizije Srbije, ekskluzivno od utorka do petka, od 21 čas prikazuje seriju “Gomora”.

Postala je najgledanija serija u istoriji svoje producentske kuće, najveće komercijalne televizije u zemlji. U Italiji ima šest puta više gledalaca od “Igre prijestola”, a drugu sezonu 2016. godine gledalo je u prosjeku 2,2 miliona ljudi. Serija je nastala prema poznatom, istoimenom romanu Roberta Savijana, odigrava se u Napulju i prati poslove porodice Savastano, koja pod vođstvom Pjetra Savastana izaziva strahopoštovanje kod svih i predstavlja jedan od najuticajnijih klanova. Prava za prikazivanje “Gomore” prodata su u 150 zemalja.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije