TV

Open IPTV za odmor u hladovini vašeg doma

Open IPTV za odmor u hladovini vašeg doma
Open IPTV za odmor u hladovini vašeg doma

Ove sedmice M:tel vam preporučuje sljedeće naslove:

Svakog ponedjeljka, od 17. avgusta, u udarnom terminu od 20.05 na HBO-u će se prikazivati po jedna epizoda miniserije "Pokažite mi heroja". Od scenariste Dejvida Sajmona ("Treme" i "Žica") i reditelja Pola Hagisa ("Fatalna nesreća") stiže šestodijelna mini-serija "Pokažite mi heroja", zasnovana na istoimenoj knjizi Lise Belkin, koja istražuje ideju doma, rase i društva kroz živote izabranih zvaničnika, birokrata, aktivista i običnih građana Jonkersa u državi Njujork. 

Film "Doušnik", ekskluzivno na TV COMEDY u petak 21. avgusta u 18.10. Dobitnik "Oskara" Met Dejmon je zvijezda crnohumornog špijunskog trilera reditelja oskarovca Stivena Soderberga i producenta Džordža Klunija, zasnovanog na istinitoj priči o najcjenjenijem doušniku u istoriji SAD.

Pogledajte film "Stokholmski istok", koji je na programu u  ponedjeljak 17. avgusta  u 21.05 na Radio-televiziji Republike Srpske. Ovo je dirljiva i snažna ljubavna priča između dva stranca koje je spojila tragedija koja je uticala na njihove živote i veze. Johan i Ana upoznaju se na željezničkoj stanici koja spaja Stokholm i idilično predgrađe gdje oboje žive, te kreću zajedno na opasno putovanje puno strasti i laži ...

Od utorka, 18. avgusta u 21 čas, na kanalu TLC pratite "Velike romske svadbe – Amerika". U četvrtoj sezoni, krećemo dalje i hrabrije u neke od najekstremnijih romskih zajednica Amerike, što znači nova vjenčanja prepuna glamura. Sin matrijarha Neti Stenli se ženi. Ali, kada mladoženja Vajti zamoli sestru Dalas da se pojavi na vjenčanju, on rizikuje da njeno divlje ponašanje upropastiti sve. Uz to, Rom tinejdžer je zamoljen da bude domaćin porodičnog razgovora u nadi da će doći do prijedloga braka. Kasnije u seriji, buduća grčka romska mlada pokušava da uđe u istoriju sa najvećom, najsjajnijom vjenčanicom ikada napravljenom.

TV Kanal 24Kitchen donosi još jednu premijeru. Ovaj put u serijalu "Kuvanje bez granica, 4. sezona", koji će se emitovati od 20. avgusta 2015. godine u terminu od 20.15. Družite se i opustite sa Andreom u latinoameričkoj kuhinji, uživajte u italijanskoj hrani s prijateljima, porodicom i Đovanijem, pođite u avanturu azijske kuhinje s Denijem, pridružite se Nadji i Merijn u sanjarenju o arapskoj kuhinji ili pretvorite svoju kuhinju u francuski bistro s Džonom. Sve je moguće: pripremite se za kuvanje bez granica. U svakoj epizodi "Kuvanja bez granica" kuvari se usredsređuju na jednu zemlju, kako biste mogli da se upoznate sa najukusnijim lokalnim jelima.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije