TV

Open Trio Extra – zabava za cijelu porodicu

Open Trio Extra – zabava za cijelu porodicu
Open Trio Extra – zabava za cijelu porodicu

Zamislimo jedno nedjeljno popodne i porodicu koja sjedi i razgovara za stolom nakon ručka. Nedjelja je dan kada su svi na okupu i idealno vrijeme da razmijene svoje želje. Tako je bilo i ove nedjelje.

Najmlađa ukućanka požalila se roditeljima na slab izbor crtaća na TV-u, brat se pridružio i dodao da bi mu baš značilo kada bi u kući mogao koristiti brz i pouzdan internet jer upravo radi svoj prvi web sajt. Mama bi voljela kada bi se mogla češće čuti sa svojom sestrom jer joj nedostaju njihovi dugi razgovori, a tata, koji je inače pripremio iznenađenje za svoju porodicu, rekao je da bi volio više filmskih i sportskih kanala, a možda i novi TV.

Naime, tata je baš to jutro vidio najnoviju ponudu m:tel-a koja bi bila idealan odgovor i ostvarenje želja svih ukućana. On je svojoj porodici predstavio plan - Open Trio Extra paket sa odličnom ponudom i cijenom od samo 1 KM (bez PDV-a) za prva tri mjeseca korišćenja.

Zahvaljujući ovom Open paketu, mama će moći neograničeno razgovarati sa svojom sestrom, a uz to dobiće još i 30 minuta besplatnih razgovora prema m:tel mobilnoj mreži – idealno da sazna kad ko stiže na ručak. Kćerka je već napravila spisak crtaća koje će pratiti putem Pickbox videoteke, koja uz ovaj Open paket, dolazi tri mjeseca gratis. A sin, pored toga što će se družiti sa ocem ispred TV-a, konačno će moći raditi na svojim web prezentacijama uz pouzdan i brz internet (5120/512 kb/s). Tata će svoje slobodne večeri provoditi uz najnovije filmove i sportske prenose, jer uz ovaj Open paket kao poklon dolaze i dva dodatna TV paketa (Pink, Plus ili Sport).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije