TV

Parada i Folk novi pokloni gledaocima OBN Televizije

Parada i Folk novi pokloni gledaocima OBN Televizije
Foto: N.N. | Parada i Folk novi pokloni gledaocima OBN Televizije

AMC Networks, većinski vlasnik OBN TV, je poznata po tome što ulaže u serijski i filmski program te će tako i ove jeseni, pored već poznatih emisija, glavni adut predstavljati serijski program koji je uvijek uživao veliku popularnost kod publike u regiji.

U skladu s tim OBN je spremio nekoliko sjajnih iznenađenja, prije svega exYU serije "Parada" i "Folk".

Serija "Parada" priča je o sukobu dvaju svjetova u današnjem srpskom društvu podijeljenom između tradicionalne homofobne većine i liberalne manjine. Ova hvaljena humoristička drama kao film postigla je velik uspjeh na kino blagajnama u Srbiji, prodavši u prvih jedanaest tjedana impresivnih 350.000 karata, dok je u Hrvatskoj u osam tjedana zabilježeno 150.000 posjetilaca.

Po filmu je napravljena iznimno smiješna i duhovita serija, koja će sve ostaviti bez riječi i sa osmjehom na licu. U seriji nastupaju vrhunska glumačka imena regije: Nikola Kojo, Miloš Samolov, Hristina Popovic, Goran Jevtic, Goran Navojec, Dejan Aćimović, Toni Mihajlovskić.

U drugoj exYU seriji "Folk" pratimo uspon mlade muzičke nade, od seoske djevojčice do prelijepe pjevačice, zvijezde splavova, koju će život voditi trnovitim stazama uspjeha. Na tom putu suočiće se s izazovima velikog grada, spletkama i ljudima koji žele zaraditi na njenom talentu.

Glavna junakinja je jedanaestogodišnja Zvezdana, koja je već poznata u svom kraju i na Ibarskom magistrali kao dijete anđeoskog glasa. Dok ona pjeva, odrasli plaču. Toga su svjesni svi, pa i njeni roditelji, osobito otac, koji se lišava svega kako bi Zvezdani osigurao razvoj karijere.

Zvezdana danju ide u školu, noću pjeva u kafani, i to je jedini način da njena porodica opstane. Sve njene želje usmjerene su samo ka jednom cilju - da pobijedi na republičkom takmičenju za prvi glas Srbije. To je njena šansa da uđe u svijet estrade o kojem sanja.

Glavna uloga je povjerena mladoj Katarini Bogićević, a igraju još Nataša Ninković, Marko Živić, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Boris Isaković i Danica Maksimović.

Seriju "Parada" gledajte na OBN-u u 20 sati subotom i nedjeljom, a odmah nakon nje u 21 sat seriju "Folk".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije