TV

Paramparčad: Gulseren je ubijena, ali Džihan ima novu ljubav

Paramparčad: Gulseren je ubijena, ali Džihan ima novu ljubav
Foto: N.N. | Paramparčad: Gulseren je ubijena, ali Džihan ima novu ljubav

Svakog dana gotovo 20 odsto Bosne i Hercegovine veče provodi u društvu Gulseren i Džihana iz serije Paramparčad.

A sinoć smo prikazali epizodu koja raspliće njihovu ljubavnu priču. Par se napokon vjenčao, ali veselje je prekinula tragedija, Gulseren je ubijena.

Na iznenađenje brojnih obožavatelja popularne serije Paramparčad, predivna turska glumica Nurgül Yeşilçay, nama poznata kao Gulseren, odlazi iz serije.

Iako niko od gledaoca nije očekivao ovakav obrat, do njega je moralo doći jer je glumica sama odlučila izaći iz projekta.

Prelijepa Nurgül kao razlog napuštanja serije navela je neprofesionalnost kolege Erkana Petekkaye, u seriji poznatog kao Džihan.

Tvrdi da ju je Erkan javno blatio i iznosio o njoj laži koje više nije mogla čitati. Stanje je eskaliralo kada nije htio glumiti scene ljubljenja s njom.

Izvori tvrde da Erkan odbija snimati scene ljubljenja zbog konzervativnije turske publike, ali i gledatelja s Bliskog istoga gdje se najčešće prodaju turske serije. Turski mediji pišu kako od tog trenutka Nurgül više nije željela snimati zajedničke scene s njim što je, naravno, stvorilo probleme snimateljima, montažerima i ostatku ekipe.

Priča se kako su se pojedine zajedničke scene snimale individualno i poslije, s pomoću tehnologije, montirale.

 Tada se Nurgül obratila producentu s molbom da joj više ne produžuje ugovor. Erkan Petekkaya ili turski George Clooney, kako ga zovu od milja, džentlmenski je objasnio da između njega i kolegice ne postoji nikakva svađa.

Tvrdi kako Nurgül naprosto ne leži uloga Gulseren te vjeruje da će se u nekom drugom projektu bolje ostvariti.

 Što je zapravo navelo poznatu glumicu da nakon 52. epizode ultrapopularne serije odluči otići te stoji li ponašanje Erkana Petekkaya iza toga, možemo samo nagađati.

Ipak, za ljubitelje ove serije nema mjesta tugovanju jer će se ubrzo pojaviti novi ženski lik koji će zauzeti bitno mjesto u Džihanovu životu i srcu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije