TV

Pobjednici treće sezone emisije Najvjenčanje su bračani par Cicović

Pobjednici treće sezone emisije Najvjenčanje su bračani par Cicović
Pobjednici treće sezone emisije Najvjenčanje su bračani par Cicović

Još jedno spektakularno finale je za nama. U utorak, 25.aprila 2017. završena je treća sezona najromantičnijeg show programa a pobjednici su bračni par Cicović.

Poslije višemjesečnog druženja, svakog ponedjeljka i utorka od 21:00 u programu ATV-a, nakon pričanja najljepših ljubavnih priča, doživljaja sa vjenčanja i traganja za onim najljepšim, stigli smo do velikog finala. Svoje trenutke za pamćenje, sa nama su u ovoj sezoni podijelili  bračni parovi Suvajac, Tamburić, Capone,  Škrba, Cicović, Nikolić, Blagojević i Marjanac.

Na osnovu njihovih vjenčanja i ljubavnih priča ali i na osnovu toga kako su se kroz emisije pokazali u raznim disciplinama kao što su kuvanje, ples, asocijacije, peglanje i drugo, publika je glasala za sebi omiljeni par.

Najsrećniji su bili Bojana i Radomir Cicović. Njihovo vjenčanje dobilo je najviše glasova publike i ponijelo laskavu titulu “najvjenčanja”. Bojana i Radomir dolaze iz Istočnog Sarajeva. Oni su dokaz da se prava ljubav može roditi iz prijateljstva. Nakon druženja i dobrog upoznavanja shvatili su da ne mogu da zamisle život jedno bez drugog. U braku su već više od pola godine. Uz njihovu pobjedu u ovom takmičenju savšeno paše pjesma „Samo je nebo iznad nas“ uz koju su odplesali svoj prvi bračni ples.

Bojana i Radomir dobili su glavnu nagradu 5000 KM od Unicredit Bank Banja Luka, ali i vrijedne poklone butika Jelena i Orfej footfashion.

Razloga za slavlje imali su i drugoplasirani Bojana i Dražen Suvajac, kao i Slađana i Aleksandar Škrba koji su zauzeli treće mjesto i od ATV-a na poklon dobili romantični vikend za dvoje.

Svi takmičari su saglasni da je Najvjenčanje projekat koji promoviše prave, istinske vrijednosti braka i ljubavi i poručuju svima koji su se skoro vjenčali ili tek to treba da urade da se svakako prijave za novu sezonu.

Gledaoci su glasanjem učestvovali u nagradnoj igri „Najsretniji sms“ a srećni dobitnik će osvojiti poklon zlatare Kuprešak u vrijednosti od 500 KM! Proglašenje sretnog sms-a možete pratiti u programu ATV-a u srijedu, 26.4.2017 u emisiji 5do7.

Oni koji se žele prijaviti za narednu sezonu Najvjenčanja mogu to učiniti putem telefona: 051 348 248, ili e-maila: [email protected].

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije