TV

Počinje snimanje pete sezone serije "Selo gori, a baba se češlja"

Počinje snimanje pete sezone serije "Selo gori, a baba se češlja"
Počinje snimanje pete sezone serije "Selo gori, a baba se češlja"

Popularni TV projekat autora Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja" dobija nastavak, kojim se obilježava veliki praznik - 101. epizoda!

Ekipa jedne od najgledanijih srpskih televizijskih serija tokom naredna tri mjeseca snimaće u okolini Beograda, u centralnoj Srbiji i selima u dolini Zapadne Morave - Kukljin, Bogdanje i Medveđa. Planirano je da početkom jula posljednja klapa padne na Kosovu i Metohiji.

- Imamo snažnu motivaciju da novim epizodama stvorimo najbolji mogući igrani serijski program - kaže scenarista i reditelj Radoš Bajić, koji tumači glavni lik Radašina. - Radujem se ponovnom susretu sa publikom, a posebno sam uzbuđen zbog mogućnosti da snimamo na Kosovu.

Prije 10 godina u Vrnjačkoj Banji zabilježeni su prvi kadrovi serije, koja je postigla izuzetnu gledanost i ogromnu popularnost u zemlji i regionu.

Do sada je snimljeno 89 epizoda, a sa 12 novih koje se trenutno snimaju, "Selo gori" biće najduža domaća TV serija svih vremena. Milioni gledalaca koji su pomno pratili dešavanja u Petlovcu uživaće u novim dogodovštinama Radašina i Milašina, Radojke i Zlatane, sina Dragana, Dragojla, Đode i drugih dobro znanih junaka.

Prema riječima direktora produkcije "Kontrast studios" Nedeljka Bajića, snimanje je veliki izazov za produkciju, jer je rad praćen teškom finansijskom situacijom. Pored poznate i uigrane ekipe, koju predvode Milorad Mandić Manda, Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Mirko Babić, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Marija Petronijević, Suzana Mančić, Feđa Stojanović, Nela Mihailović, Ivan Vučković, Miroljub Trošić Đoda, Nikola Džamić, Apostol Apostolović i Danica Todorović, u petom ciklusu upoznaćemo se sa mnoštvom novih uloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije