TV

Pogledajte novi trejler za Igru prijestola

Pogledajte novi trejler za Igru prijestola
Foto: Ilustracija | Pogledajte novi trejler za Igru prijestola

Sedam Kraljevstva okovana su zimom, ako je suditi po novom trejleru objavljenom za sedmu sezonu poplularne serije "Igra prijestola".

U novom trejleru vidimo naše omiljene pretendente na Gvozdeni tron: Džona Snoa, Sersei i Džejmija Lanistera, Sansu i Arju, Deneris Targarjen i mnoge druge.

Na početku videa prikazana je Sansa kako se probija kroz snijeg dok joj Litlfinger šapuće iz mraka: "Nemoj se boriti ni na Sjeveru ni na Jugu. Bij svaku bitku, bilo gdje, uvijek, u tvojoj glavi". 

Naravno, ne može svaka bitka da bude borba umova. U videu je prikazano mnogo scena borbi u kojoj se vojska sukobljava, brodovi gore, zmajevi nadlijeću i bljuju vatru, a čak je i mač u plamenu.

Sjeverno od Zida, Bran je i dalje okupiran magijom i radi na njoj sa trookim gavranom, dok Noćni vitez i njegova vojska "bijelih hodača" biva sve destruktivnija i opasnija nego ikad. 

"Vijekovima su se naše porodice borile zajedno protiv zajedničkih neprijatelja. Uprkos njihovim razlikama, zajedno. Mi moramo da uradimo isto ako želimo da preživimo jer je neprijatelj stvaran. Uvijek je i bio", kaže u jednom delu Džon.

Video je samo podgrijao neizvjesnost i podigao iščekivanja na viši nivo. Trejler se završava Sansinim riječima: "Kada snjegovi zaviju i zimski vetrovi dodju, vuk usamljenik umire, ali čopor preživljava". 

Ovo nam je samo otvorilo još neka pitanja na čije odgovore moramo da čekamo do premijere.

S kim to Džon razgovara i kaže mu: "Naše porodice su se vijekovima borile zajedno"? Zašto nam se čini da su svi likovi u jednoj tvrđavi, na jednom mjestu? Da li se to Sivi crv i Misandei ljube? Hoće li se Sansa i Arja konačno sresti?

Preostaje nam da čekamo 16. jul kako bismo to saznali. 

(MTV.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije