TV

Povratak Dalasa: Ostarjeli Džej Ar na malim ekranima

Povratak Dalasa: Ostarjeli Džej Ar na malim ekranima
Povratak Dalasa: Ostarjeli Džej Ar na malim ekranima

LOS ANĐELES - Nekada veoma popularna američka serija "Dalas" vraća se nakon 20 godina na male ekrane.

Prva epizoda nove sezone ove uspješne sapunice, koja prati život bogate teksaške porodice Juing, biće prikazana u srijedu na kablovskoj televiziji TNT.

TNT je odlučila da snimi nastavak serije, koja je u Americi prikazivana od 1978. do 1991. godine, a kasnije tokom 80-ih i u mnogim drugim zemljama.

Za razliku od nekih drugih "reanimiranih" serija kao što su "Melrouz plejs" i "Beverli Hils", koje nisu uspjele da ponove uspjeh originala, "Dalas" se vraća sa kremom prvobitne glumačke ekipe, doduše ostarjelim, ali još uvijek živahnim.

Tu su 80-ogodišnji Lari Hegmen u ulozi zloglasnog Džej Ara Juinga, 71-ogodišnja Linda Grij, njegova supruga u seriji, i 63-ogodišnji Patrik Dafi, dobri brat Bobi.

"Rivalitet i borba za prevlast u dinastiji naftaških magnata i dalje je u središtu 'Dalasa'", navodi se u saopštenju TNT-a.

Osim podgrijane mržnje stare generacije, gledaocima će biti servirani i obračuni nove, nimalo simpatičnije generacije Juinga.

Radnja nove serije biće usredsređena na živote Džona Rosa Juinga, Džej Arovog sina, kojeg glumi Džoš Henderson, i Bobijevog usvojenog sina, Kristofera, u liku Džesa Metkalfa.

U seriji se, takođe, pojavljuje i Džuli Gonzolo, u ulozi Kristoferove djevojke Rebeke Sater, i Džordana Bruster, koja igra ćerku bivšeg kuvara Juingovih, Elenu Ramos, spremnu na sve da bi se domogla bolje pozicije u životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije