TV

Rashladite se uz bogatu filmsku ponudu Open IPTV-ja

Rashladite se uz bogatu filmsku ponudu Open IPTV-ja
Foto: Ilustracija | Rashladite se uz bogatu filmsku ponudu Open IPTV-ja

Kanal HBO, 13. avgusta u 14.00 časova, preporučuje film “Vitni”, u kojem ćemo spoznati životni put Vitni Hjuston, jedne od najboljih svjetskih pjevačica svih vremena.

„Vitni“ opisuje vezu legendarne pjevačice, glumice, producentkinje i manekenke Vitni Hjuston i pjevača i tekstopisca Bobija Brauna, od trenutka kad su se prvi put sreli, na vrhuncu svoje popularnosti, preko zabavljanja do burnog braka. Za sve to vrijeme, slavni par su pratile nevolje, dok su dobijali brojna priznanja i osjećali posljedice Vitninog munjevitog uspona, koji će ih uskoro oboje zasjeniti.

Film “Okrutnost”, koji je na programu TV CINEMAX 16.avgusta u 20.00 časova, prava je poslastica za ljubitelje uzbudljivih detektivskih priča.

Rejkjavik, grad poznat po mirnom i bezbrižnom načinu života, uzdrman je kada dvije sestre, koje su nestale prije tri dana, budu pronađene brutalno ubijene. Eda i Joi, dva najbolja detektiva u policiji zadužena su da riješe slučaj. Film prati I ožalošćenu majku koja se suočava sa gubitkom i zbunjenog brata glavnog detektiva Ede, koji pokušava da se snađe poslije izlaska iz zatvora. Sve priče spajaju se u jedan uzbudljivi mozaik.

Za sve one koji žele da se upoznaju sa glamurom i blještavilom superbogatih, televizijski kanal HBO preporučuje film “Apsolutno fantastične”, koji je na programu 18.avgusta 2017. godine u 22.55 časova.

Zbog debitovanja na velikom ekranu, Edina Monsun i Petsi Stoun (Dženifer Sonders i Džoana Lamli) i dalje vrcaju od luksuza i glamura, živeći na visokoj nozi kao što su navikle; idu u kupovinu, piju i izlaze po najčuvenijim londonskim klubovima. Ali, kad slučajno gurnu Kejt Mos u Temzu na jednoj veoma modernoj žurci, Edi i Petsi upadaju u medijsku oluju, koja se digla zbog manekenkine prerane smrti, dok ih paparaci nemilosrdno jure. Potpuno švorc, bježe u glamurozno odmaralište superbogatih na francuskoj rivijeri i kuju plan da zauvijek ostanu tu i vode život na visokoj nozi!

U sedmici od 11. do 18. avgusta, u terminu od 16.25 časova, gledaoci popularne američke televizije  FOX, biće u prilici da prate epizode jedne od najproslavljenijih američkih krimi serija „Kasl“. Glavni junaci ove serije su slavni pisac Ričard Kasl i inspektorka Kejt Beket. Tokom svih osam sezona, njihov posao je da istražuju čudna ubistva u Njujorku, kombinujući njegovu intuiciju pisca i njena kreativna istraživanja.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije