TV

Recepti za ljubav u emisiji Najvjenčanje

Recepti za ljubav u emisiji Najvjenčanje
Recepti za ljubav u emisiji Najvjenčanje

Svakog ponedjeljka i utorka u programu ATV-a možete uživati u ljubavnim pričama i divnim vjenčanjima parova u emisiji "Najvjenčanje“. U emisijma koje slijede, takmičarski parovi će se okušati i u kulinarstvu.

Pored parova koji se bore za nagradu od 5.000 KM, brojni su sadržaji u trećoj sezoni ovog originalnog show programa. Posebnu pažnju privlači rubrika Recept za ljubav koji u svakom izdanju predlaže Antifriz Pink, pobjednica prve sezone ATV kuvarskog show-programa Luk ili med, u kome je pokazala koliko dobro kuha, dok u "Najvjenčanju" otkriva tajne ljubavnih kombinacija raznih namirnica u kuhinji.

Poznato je da su ljubav i hrana povezani, a sve o hrani koja potiče dobro raspoloženje, zaljubljenost i strast, otkriće pomalo ekscentrična Antifriz Pink pokazaće vam kako da hranom zavedete svog partera. 

"Koliko je bitno zadovoljiti čulo okusa, toliko je bitno da jelo koje spremate fino i izgleda. Zato se ja trudim da za svako jelo osmislim dekoraciju. U ovoj sezoni pravila sam ruže od jabuka, pizzu u obliku leptira,  pohovanu ajkulu", rekla je Antifriz Pink. 

Otkrila je i da preferira meksičku kuhinju jer je ona najbogatija afrodizijacima.

"Meksička hrana je uvijek jako začinjena, a svi ti začini biber, origano, bosiljak ili đumbir, izvor su ljubavne snage“, kaže ona.

Da ljubav na usta ulazi odavno se zna. Med i orasi, školjke, bademi, avokado, bijeli luk, čokolada  i mnogi začini smatraju se afrodizijacima. Kako ukomponovati ove namirnice, začiniti jelo i dekorisati ga tako da vaš partner ostane zadivljen onim što dobije na tanjiru, saznajte iz prve ruke, iz ATV ljubavne kuhinje koja će pokazati kako rasplamsati strast u vašoj vezi.

Ljubavne recepte koje sprema Antifriz Pink možete gledati ponedjeljkom i utorkom od 21h u emisiji "Najvjenčanje“, a ukoliko ne stignete zapisati sve recept možete ga pronaći i na www.atvbl.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije