TV

Redžići prvi put zajedno kod Dejane Rosuljaš Špiler

Redžići prvi put zajedno kod Dejane Rosuljaš Špiler
Foto: N.N. | Redžići prvi put zajedno kod Dejane Rosuljaš Špiler

Dejana talk show i u 10. sezoni donosi priče koje bude emocije.

Tako ćemo se svi zajedno u nedjelju podsjetiti osamdesetih i nezaboravnih hitova, a u subotu emisija je posvećena djeci.

Svako dijete u našoj zemlji, bez obzira na mjesto stanovanja, etničku pripadnost, spol ili zdravstveno stanje, ima pravo na obvezan predškolski program u godini pred polazak u školu.

Predškolski odgoj i obrazovanje temelj su za uspjeh i razvitak svake osobe. Djeca koja pohađaju predškolske programe statistički su bolja u školi, emocionalno zrelija, socijalno osvještenija, kreativnija i zdravija.

U subotnjoj emisiji razgovaramo sa roditeljima o njihovom iskustvu te sa stručnim osobama o tome zašto je i koliko bitno predškolsko obrazovanje.

Nedjelja je rezervisana za emocije, dobru pjesmu i osamdesete. Iako su nam u posljednje vrijeme nametnute neke nove vrijednosti i muzika koja nema dušu, sve se više vraćamo u prošlost i nezaboravne melodije rocka sedamdesetih i osamdesetih. O nezaboravnom vremenu rock 'n rola u exYu govoriće sa puno emocija pjevač Dejan Cukić, pjevačica Jasna Gospić, bas gitarista Indeksa Fadil Redžić i basista Bijelog dugmeta Zoran Redžić.

Braća Redžić prvi put nastupaju zajedno u nekoj TV emisiji, pa je to ekskluzivno.

 Gost u studiju je i jedan od utemeljitelja sarajevske muzičke scene Želimir Altarac Čičak, koji će sa gledaocima podijeliti niz anegdota s poznatim pjevačima.

Dejana talk show se emituje subotom i nedjeljom u 17:30h na OBN-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije