TV

Serija "Srce mafije" sve više nalikuje na slavnu "Dolinu vukova"

Serija "Srce mafije" sve više nalikuje na slavnu "Dolinu vukova"
Foto: N.N. | Serija "Srce mafije" sve više nalikuje na slavnu "Dolinu vukova"

Publika u Turskoj, ali i u Bosni i Hercegovini, oduševljena je što serija "Srce mafije" svakim danom poprima sve više karakteristika slavne serije o Polatu i kriminalnom miljeu Turske. Sličnost nije slučajnost jer je producent isti, Raci Sasmaz.

Dok smo upoznavali likove serije, dosta je toga bilo bazirano i na privatnim razmiricama glavnih likova. Od ove sedmice "Srce mafije" će poprimiti nove obrise i više će zakoračiti u svijet podzemlja.

Nagoviješteno je to pojavljivanjem dobro poznatih likova iz "Doline vukova" Abdulheja i Şahin age, a nešto kasnije će im se pridružiti i Memati. Fanovi serije koja je obilježila prošlu deceniju u Turskoj ponovno će doći na svoje i to u programu OBN-a.

Fenomen je ponovno "upalio", pa tako i nova serija Raci Sasmaza ima vrtoglav uspjeh u Turskoj. Glavni glumac Oktay Kaynarca to pjašnjava ovako: "Raci je napisao opet sjajan scenarij a savršen je u tim poluakcijskim scenama. Toliko je sve to uvjerljivo da publika gleda u dahu. Milsim da je moć ove serije u realnosti koju prikazuje i u sjajnoj glumačkoj postavi."

Gledaoci su potvrdili ove njegove riječi i serija ne spada s prvog mjesta gledanosti u Turskoj. Uskoro će publika u BiH vidjeti i specijalne goste serije koji su joj dodatno podigli rejting. Slavna Hurem tj. Meryem Uzerli i već pomenuti Memati ili Gürkan Uygun uskoro će se pojaviti kao značajni gostujući likovi.

Neuništiva Hurem dobila je enormnu cifu kako bi se pojavila i "Srcu mafije" u totalno drugačijem izdanju nego što smo je znali do sada. Sviju će oduševiti njena pojava s pištoljem u ruci.

Zbog svega navedenog sigurni smo kako nećete propustiti nove nastavke "Srca mafije" koje TV OBN emituje svakog dana u 18 sati, a repriza je u večernjem terminu u 22:50h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije