TV

Sjajne Komedije “Stado“ i “Parada“ za vikend na OBN-u

Sjajne Komedije “Stado“ i “Parada“ za vikend na OBN-u
Foto: N.N. | Sjajne Komedije “Stado“ i “Parada“ za vikend na OBN-u

Humoristični vikend za dobro raspoloženje na OBN-u, nastavlja se i s krajem 2019. godine. U subotu i nedjelju nakon serije “Nemoj da zvocaš“ gledaoci OBN-a mogu uživati u komedijama “Stado“ i “Parada“.

Film “Stado“ za dva mjeseca kino projekcija vidjelo je 200.000 gledalaca. Ovo je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umjetnici i dok postoji država. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. U komediji koju je režirao Nikola Kojo,  osim samog redatelja-glumca nastupaju  velika imena Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Branislav Trifunović, Petar Strugar, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristna Popović, Nikola Pejaković, Miloš Samolov.

O nagrađivanoj komediji “Parada“ je već sve ispričano, ali ovaj sjajni film i njegov humor mogu uvijek uljepšati TV večer. Na tragi-komičan način ispričana je priča o konstantnoj bitci između dva svijeta u današnjem društvu. Dva čovjeka iz potpuno različitih socijalnih miljea i s različitim svjetonazorima, pritom jedan straight i macho, a drugi gay, prinuđeni surađivati i ovisiti jedan o drugome? Ima li nade za takav odnos? Mogu li se ta dva čovjeka razumjeti, prevladati animozitet koji osjećaju jedan prema drugom pa čak i postati prijatelji? Na cijenjenom Berlinskom festivalu 2012. film je odnio Panorama Award, nagradu publike za najbolji film.

“Stado“ je na programu OBN-a u subotu u 21 sat, a u istom terminu u nedjelju možete gledati komediju “Parada“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije