TV

Slavna turska glumica izbačena iz serije zbog poljupca

Slavna turska glumica izbačena iz serije zbog poljupca
Slavna turska glumica izbačena iz serije zbog poljupca

Slavna turska glumica poznata po ulozi Jasemin u seriji Ljubav i kazna napušta seriju zbog jedne ljubavne scene.

Turska glumica Nurgul Ješilčaj, koju znamo kao Jasemin iz serije Ljubav i kazna, po sopstvenom zahtijevu napušta hit seriju Paramparča u kojoj je partner slavni Erkan Petekaja, Riza iz Dile, piše Lisa.rs.

Ova vijest je izazvala nevjericu pa i ljutnju kod mnogih njenih obožavalaca.

Obično se u sličnim situacijama dešava obrnuto, producent ubije lik kad želi da kazni neposlušnog glumca. 

Šta je zapravo navelo poznatu glumicu da nakon 52. epizode (u Turskoj se obično ugovori potpisuju na 13 epizoda) ne produži ugovor?

O mogućim razlozima počelo je da se šuška prije dva-tri mjeseca. Naime, krajem oktobra 2015. ekipa je otputovala u nacionalni park Jedigoler da bi snimila romantične scene između Džihana (Erkan Petekaja) i Gulsuren (Nurgul Ješilčaj).

Kako su šuškanja postajala sve glasnija, oglasio se Erkan Petekaja i džentlmenski objasnio da između njega i koleginice ne postoji nikakva svađa. Nurgul naprosto ne leži uloga Gulseren i vjeruje da će u nekom drugom projektu ostvariti bolju rolu.

Producent je na kraju prihvatio da se ugovor ne produži, a u seriju je umjesto nje uveo novi ženski lik. Kako su početkom 2016. snimljene posljednje scene sa Nurgul, ekipa serije priredila je za nju oproštajni parti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije