TV

Spotovi o kojima se priča (VIDEO)

Spotovi o kojima se priča (VIDEO)
Spotovi o kojima se priča (VIDEO)

Sedmice tokom ljetnih mjeseci vrve vijestima iz muzičkog svijeta. Svi muzičari teže ka tome da naprave neki ljetni hit.

Taman kad smo blizu zaključku kako video-spotovi polagano izumiru, prašina koja se digne zbog pojedinih nas razuvjeri. Neki su odlični, neki negledljivi, a u nekima se samo pojavljuje poznata ličnost zbog koje ćemo ga i pogledati. Pred muzičarima je veliki zadatak jer konstantno moraju da pomjeraju granice.

U svakom slučaju, video-spotovi su i dalje gledani, a ovo su neki koji su obilježili proteklu sedmicu.

Rijana

Jedna od onih koji vole da provociraju svojim odabirom je Rijana, pa je tako i svojim novim video-spotom privukla mnoštvo komentara. Sa ne pretjerano maštovitom pjesmom "Bitch Better Have My Money" objavila je i ne baš pretjerano gledljiv spot. Ali rezultat je tu - spot o kojem se priča! Napunila je sve medijske stupce i cijela planeta priča o njemu. Spot je navukao brojne feministkinje, koje su reagovale protiv nasilja nad ženama koje je u spotu prilično izraženo. Samu režiju potpisuje Rijana zajedno sa francuskim kolektivom "MegaForse".

Rejie Snou

Domaćoj publici možda manje poznato ime rep scene Rejie Snou protekle sedmice je objavio novi spot za pjesmu "All Around The World". Solidnom izvedbom nije privukao toliko pažnje koliko odabirom gostujućeg imena. Ime koje je privuklo pažnju je divna Lili Rouz, kćerka slavnog Džonija Depa, koja je u svibnju proslavila 16. rođendan i očigledno time sazrela za sve češća pojavljivanja u medijima. Kao kćerka slavnog oca koja je dosad bila izolovana u medijima, Lili polako čini svoje prve medijske korake.

Albert Hamond Jr.

Jedan od članova nekad popularnih "The Strokes" objavio je novi video-spot za pjesmu "Born Slippy" i time najavio novi ljetni hit. Albert Hamond Jr. svoju je solo karijeru započeo još 2006. godine i bio je prvi od članova benda koji su krenuli tim putem. Njegov lični pristup muzici sad je puno mekši u odnosu na "Strokese", a uz njegovu muziku ćete se ponovo osjećati kao srednjoškolac/ka. Ovo bi mogao biti novi ljetni hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije