TV

Šta Ros iz “Prijatelja” kaže o okupljanju glumačke ekipe

Šta Ros iz “Prijatelja” kaže o okupljanju glumačke ekipe
Šta Ros iz “Prijatelja” kaže o okupljanju glumačke ekipe

Od prve emitovane epizode serije “Prijatelji” euforija za glavnim likovima ne jenjava i javnost se prosto oduševi kada god se glumačka ekipa ponovo sastane.

I sve u želji fanova da bi serija ponovo mogla da počne sa snimanjem. I glumac Dejvid Švimer, koji je postao mega popularan tumačeći ulogu štrebera Rosa u seriji, iako je zauzet novim projektom, nije mogao da propusti priliku da se ponovo vidi sa prijateljima.

Dejvid je pozirao u društvu svojih kolega Dženifer Aniston, Lise Kudrov, Kortni Koks i Meta Leblanka, dok je jedan od omiljenih komičara, Metju Peri, koji je tumačio Čendlera izostao zbog pozorišnih priprema u Londonu.

Kako je Dejvid reagovao na ovo okupljanje? Pa kaže da je to zaista bio divan trenutak zahvaljujući producentu koga svi neizmerno volimo, cjenimo i poštujemo. Glumac je imao samo riječi hvale za producenta čuvene serije koji im je pomogao da se odlično druže na snimanju i da sve protekne u savršenom redu.

Komičar je trenutno zauzet novim projektom, a riječ je o ulozi Roba Kardašijana u novoj mini seriji o čuvenom O Džej Simpsonu. Kako sam Dejvid navodi želi da publici svoj lik predstavi na najbolji mogući način i da je bio u situaciji da razgovara sa Kris Džener kako bi razumio ko je on bio, kakav je bio kao muž, otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije