TV

Stupar: "Širom Srpske" otkriva priče koje drugi ne vide

Stupar: "Širom Srpske" otkriva priče koje drugi ne vide
Foto: N.N. | Stupar: "Širom Srpske" otkriva priče koje drugi ne vide
PR

Od danas na programu Alternativne televizije emituje se nova emisija "Širom Srpske". Urednik Dejan Stupar otkriva koncept emisije i interesantne detalje.


"Ekipa novog popodnevnog programa Alternativne televizije – 'Širom Srpske' vrijedno je radila prethodnih mjeseci na kreiranju zanimljivog, dinamičnog, i nadasve, drugačijeg TV formata koji će svim gledaocima ponuditi sve ono što ih interesuje. Putovaćemo širom Republike Srpske, otkrivati priče koje drugi ne vide i ne čuju i biti dostupni svim našim gledaocima. Termin emitovanja – svakog radnog dana od 16 časova i 30 minuta do 18 časova je prilično izazovan i trudićemo se biti stalni (popodnevni) gost u domovima širom Republike Srpske!", rekao je Stupar.

Popodnevne magazinske emisije uglavnom imaju najviše sluha za gledaoce. Hoće li i "Širom Srpske" u fokusu imati građane Srpske i njihove potrebe i interesovanja?Stupar: Novi popodnevni program “Širom Srpske” je, na svoj način, servis građana i dostupan je svim građanima Republike Srpske – s tim u vezi, otvorili smo i mejl siromsrpske@atvbl.com putem kojeg nam se građani mogu obratiti sa komunalnim i drugim problemima, zanimljivostima, pitanjima, preporukama, ali i interesantnim događajima, a mi ćemo se potruditi da svaku priču zabilježimo, ispričamo, i prvenstveno, budemo drugačiji.

Da li je ovaj magazinski format ono što uglavnom preferirate kao TV format da radite?

Stupar: Magazinski formati poput ovog su dinamični, ali i prilično izazovni – možda je baš to ono što me je privuklo projektu kao što je ovaj. Ipak, ispričati sve što je obilježilo dan, ugostiti zanimljive i drugačije ljude, posebno je zadovoljstvo!

Kao rukovodilac sektora promocije ATV-a, sa kakvim se izazovima susrećete i šta vas najviše raduje u tom poslu?

Stupar: Predstavljanje jednog brenda kao što je Alternativna televizija izazov je sam po sebi, dok je predstavljanje programskih sadržaja, ali i svakodnevna komunikacija i interakcija s gledaocima zaista posebno zadovoljstvo. Alternativna televizija je već 21 godinu, zahvaljujući svojim gledaocima, jedan od regionalnih TV lidera i siguran sam da će tako biti i u budućnosti. Ipak, najviše me raduje činjenica da je komunikacija zaista beskonačna i da postoji bezbroj kanala i alata putem kojih je moguće komunicirati s gledaocima i našim ciljnim javnostima. Nove i drugačije metode rada su ono što je specifično za ovaj posao, a svako ko radi ono što zaista voli je istinski srećan čovjek.

Na koji način jedan klasični medij poput televizije komunicira sa današnjim zahtjevima publike?

Stupar: Možda ću biti (malo) subjektivan, ali smatram da je televizija poseban medij i da će, bez obzira na digitalno doba, tako zauvijek i ostati. Dinamika, brzina, ali i sve ono što medij poput televizije nosi, kod gledalaca izaziva emociju, što je vrlo važno. Ipak, na svakom od nas je posebna odgovornost – odgovoriti na zahtjeve publike poštujući sve etičke i druge norme novinarstva.

ATV

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije