TV

Takmičari u šoku! Nova pravila, novi žiri! Počelo snimanje show-a Luk ili med

Takmičari u šoku! Nova pravila, novi žiri! Počelo snimanje show-a  Luk ili med
Foto: Ilustracija | Takmičari u šoku! Nova pravila, novi žiri! Počelo snimanje show-a Luk ili med

Najzanimljivija do sada, peta sezona kulinarskog show- a "Luk ili med" , stiže uskoro na male ekrane.

Snimanje emisije je počelo, a ako je suditi prema prvim danima snimanja, biće ovo najzanimljivija sezona do sada. Dvanaest novih parova ulazi u "Luk ili med" kuhinju i boriće se za glavnu nagradu od 5.000 KM.

Sa novom sezonom stižu i nova pravila. Na samom početku gledaćete 12 parova, u prvim emisijama, a za prolazak dalje takmičiće se po tri para. Još iznenađenja očekuje takmičare i gledaoce.

"Željeli smo da malo bolje upoznamo naše parove, ali i da im damo prostora da se opuste, da nam pokažu šta znaju i koliko su spretni u kuhinji. Zato smo se odlučili da u prvom krugu parovi kuvaju tri puta", pojasnila je Dijana Radulj, koja će gledaoce vodititi kroz još jedan show.

Nova sezona donosi novog, stalnog člana žirija. Đorđe Rajić je novo lice i on će sa Miroslavom Mirom Janjaninom i Predragom Tošićem činiti trio koji će odlučiti koji će par na kraju biti najbolji. 

"Posebna je čast biti dio ove ekipe. Takmičari su me već prvog dana oduševili. Sjajni su! Mislim da ćete se iznenaditi njihovim kulinarskim umijećem zbog čega će Miro i Peđa , zajedno sa mnom, ove sezone kandidate morati potpuno detaljno praititi jer nijanse će sigurno odlučivati", poručuje novi član žirija, Đorđe Rajić.

 5 000 KM je "skromna" nagrada na kraju pete sezone. Ko će kuvati za 5 (000)?! Gledajte Luk ili med na ATV-u, od ove sezone 3 puta sedmično, i saznajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije