TV

Tvin Piks 22. maja na HBO u okviru m:tel Open IPTV-a

Tvin Piks 22. maja na HBO u okviru m:tel Open IPTV-a
Tvin Piks 22. maja na HBO u okviru m:tel Open IPTV-a

Kada neko kaže Dejvid Linč prvo pomislimo na snažne likove, a zatim na hipnotičnu, misterioznu i poetičnu filmsku atmosferu.

Među prvim asocijacijama sigurno će se naći kultni film Blue Velvet, a ljubitelji serija nostalgično će se prisjetiti devedesetih godina prošlog vijeka i strastveno pričati o Tvin Piksu,  izmišljenom gradiću u sjeveroistočnom dijelu američke države Vašington u kome radnja prati šarmantnog FBI agenta Kupera i napetu istragu smrti popularne srednjoškolke Lore Palmer.

Upravo za ljubitelje ovog kultnog serijala imamo dobre vijesti – HBO je sa ponosom najavio ekskluzivnu premijeru novog Tvin Piksa, a prve dvije epizode će biti prikazane 22. maja 2017. godine na HBO kanalu u okviru m:tel Open IPTV programa.

Novih 18 epizoda u trajanju od po 60 minuta napisali su i producirali Dejvid Linč, Mark Frost, kao i izvršna producentkinja Sabrina S. Saderland, dok režiju u potpunosti potpisuje Dejvid Linč.

U dugoočekivanom novom serijalu gledaćemo brojna imena iz originalne glumačke postave, uključujući Kajla Meklahlana kao specijalnog agenta FBI Dejla Kupera, a pridružiće im se i neki novi članovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije