TV

Tvorac serije „Seks i grad“ nije zadovoljan završetkom serije (FOTO)

Tvorac serije „Seks i grad“ nije zadovoljan završetkom serije (FOTO)
Tvorac serije „Seks i grad“ nije zadovoljan završetkom serije (FOTO)

Serija kuće HBO, koja se emitovala od 1998. do 2004. godine doživjela je nevjerojatan uspjeh zahvaljujući osvježavajućem i otvorenom pogledu na život i razmišljanje žena u tridesetim i četrdesetim godinama života, a i dan danas jedna je od najgledanijih ženskih serija.

"Mislim da je serija izdala osnovnu ideju - da žene ne pronalaze sreću tek kad s udajom.", požalio se Darren

Ipak, Darren Starr tvrdi kako smjer u kojem je na kraju krenula serija uopše nije bila njegova vizija, već vizija pisaca i producenata kojima je prepustio scenarij.

"Ako hrabrite ljude da pišu i produciraju vašu emisiju, ne možete reći...određene svari. Nakon nekog vremena, morate im dozvoliti da slijede svoju viziju.", izjavio je Darren.

"Mislim da je serija izdala osnovnu ideju - da žene ne pronalaze sreću tek kad s udajom. Ne da ne mogu. Ali serija je trebala biti drugačija od ostalih romantičnih emisija koje su se prikazivale prije nje. Zbog toga su se žene i vezale za tu seriju.", razočarano je izjavio u intervjuu sa Kindle Singles.

Znači, da je on odlučivao kako će izgledati kraj serije - Keri ne bi trčala za muškarcima i trpila Facine mušice, već živjela svoj život kao snažna, uspješna žena sa zavidnom kolekcijom dizajnerskih cipela.

Ko zna kako bi gledaoci prihavtili takav rasplet...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije