TV

Večeras veliko superfinale Zvezda Granda na OBN-u

Večeras veliko superfinale Zvezda Granda na OBN-u
Foto: N.N. | Večeras veliko superfinale Zvezda Granda na OBN-u

Najgledaniji show program u regiji dobit će večeras pobjednika u sezoni 2017/18. Velike šanse daju se preostalim natjecateljima iz BiH.

I ove su sezone rejtinzi bili sjajni, a publika u našoj zemlji nije izgubila interesovanje za pjevačke show programe. Dvanaest je pjevača amatera dobilo šansu postati nova zvijezda regije. U veliko finale su se plasirali: Anid Ćušić, Lidija Janković, Teodora Toković, Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić.

Ove godine dosta je kandidata iz BiH koji će konkurirati za visoko mjesto, pa je mogućnost nastavka dominacija naših vrlo izvjesna. Anid, Emrah, Miralem i Lejla mogu biti i vaš izbor ako budete glasovali od 22 sata večeras. Svoj glas svakako možete dati i ostalim finalistima koji su također bili izvrsni ove sezone. Izrazitog favorita nema, tako da će biti zanimljivo do samoga kraja.

U finalu će biti i velikih iznenađenja. Saša Popović najavio već na audiciji u Sarajevu da nas očekuje spektakl. Jelena Karleuša će kao i prošle godine otpjevati veliki ljetni hit u najavi, Aca Lukas i Milica Pavlović premijerno pjevaju svoj novi duet, a posebno se sprema jedno spektakularno iznenađenje.

Ne propustite veliko superfinale Zvezda Granda na OBN-u večeras u 22 sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije