TV

Zašto je "Bella" najbolja turska sapunica-komedija ikada?

Zašto je "Bella" najbolja turska sapunica-komedija ikada?
Foto: N.N. | Zašto je "Bella" najbolja turska sapunica-komedija ikada?

Serija "Bella" se nizom nagrada za najbolju komediju svrstala među najveće turske sapunice ikada, iako to nitko nije očekivao. Zašto je ova serija takav fenomen?

Posljednji koji je iskazao čast seriji "Bella" jedan je od najpoznatijih magazina u Turskoj "Haber Turk".

U konkurenciji nekoliko TV ostvarenja u žanru komedije "Yeni Gelin" ubjedljivo je trijumfirala. Tako se svrstala među 30 laureata, ali je svakako to bilo najveće iznenađenje večeri jer je bilo favorita.

Svi su se onda pitali u čemu ja čar ove sapunice koju emitira TV OBN?

Nekoliko je razloga zašto su likovi iz "Belle" toliko zanimljvi i originalni. Prvi je jer to ne očekujemo od naslova koji je prvenstveno sapunica. Glumci su se savršeno ukopili u likove, a riječ je o iznimno popularnim imenima. Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Esin Gündogdu, Sema Kecik i drugi, pokazali su svu raskoš svog talenta i dali posebnu dimenziju seriji.

Većina njih su i kazališni glumci, a znamo kako se gradi karijera na daskama koje život znače.

Humor je originalan i iz tog razloga što je često vezan uz običaje, kraj u kojem se odvija radnja i muško-ženske tradicionalne odnose. I pored svega toga, tematika serije je ozbiljna i imamo ljubavnu priču dvoje prekrasnih mladih ljudi koja osvaja. Jessica May i Tolga Amendi iako do tada nepoznati, pokazali su da se s njima može ozbiljno računati u budućnosti TV projekata u Turskoj.

Seriju "Bella" možete pratiti svakim radnim danom u programu TV OBN u 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije