TV

m:agazin – Minijaturne tastature inspirisane pisaćim mašinama

m:agazin – Minijaturne tastature inspirisane pisaćim mašinama
Foto: Ilustracija | m:agazin – Minijaturne tastature inspirisane pisaćim mašinama
N.N.

Ekstremno visoke temperature ovog vikenda možete da izbjegnete tako što ćete biti u udobnosti svojih domova, uz kvalitetne televizijske sadržaje. Ukoliko ste ljubitelji tehnologije i nauke, već u subotu, 1. jula, na programu Radio-televizije Republike Srpske, vas očekuju nove zanimljivosti u okviru 39. izdanja TV emisije m:agazin.

Među izdvojenim temama, imaćete priliku i da saznate kako izgledaju neobične tastature koje spajaju moderna tehnološka rješenja i retro dizajn, a koje bi uskoro mogle da budu čest dodatak većini uređaja na koje ste navikli. Jedna od takvih je i Lofree, slatka, bežična tastatura sa okruglim tasterima, inspirisana pisaćim mašinama. Tastatura je kompatibilna sa svim glavnim operativnim sistemima, a ono što je izdvaja jeste upravo njen neobičan dizajn.

Ako ste nekada izgubili ili pokvarili telefon i ostali bez svih vrijedno sakupljanih i dragih fotografija, pregled aplikacija u okviru rubrike “Preporučujemo” će vam biti od naročite koristi. Saznajte koji softveri su najpogodniji za upotrebu, ne zauzimaju mnogo prostora, a odradiće odličan posao kada se  radi o zaštiti vaših podataka. 

Brojne druge zanimljivosti, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite www.mtel.ba ili blog.mtel.ba.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije