Zanimljivosti

Astrologija: Najsretniji dan u godini

Astrologija: Najsretniji dan u godini
Astrologija: Najsretniji dan u godini

Ako vam je potrebno malo dodatne sreće, danas su planete poredane da vam donesu upravo to.

Naravno, za to biste trebali imati i malo vjere u astrologiju. Jer astrologinja Susan Miller tvrdi da je 26. avgust najsretniji dan u ovoj godini i to za svaki astrološki znak.

Ove srijede, dakle danas, objašnjava, Jupiter će se na nebu "poklopiti" sa Suncem, što se događa jednom godišnje, uvijek na drugi datum, u drugom znaku.

Miller kaže da će na svaki znak drukčije uticati ova zvjezdana sreća. Poduzetnici koji su Vage, Lavovi i Ovnovi trebali bi imati posebno dobar dan kad je u pitanju novac i posao. Jarci, Strijelci, Škorpioni i Rakovi imat će jak takmičarski poriv i biti uspješni pritom, s velikim profitima u poslovnim pregovorima, prezentacijama, promocijama.

Ipak, čak i ona napominje da ne smijete čekati da sreća dođe k vama - morate se za nju potruditi.

"Da biste sve najbolje iskoristili, morate pokazati namjeru tako što ćete se kretati i biti zainteresovani za mogućnosti koje dolaze prema vama. Ništa se ne događa ako ostanete kod kuće!", napisala je.

Vjerovali u astrologiju ili ne, ovo je zapravo dobar savjet. Ako ćete krenuti prema svom cilju, zapravo postoji vjerojatnost da ga ostvarite, za razliku od sjedenja i čekanja da nešto dođe k vama. I neizbježnog prigovaranja pritom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije