Zanimljivosti

Bivša hrvatska misica zaposlila se u zagrebačkoj gradskoj firmi

Bivša hrvatska misica zaposlila se u zagrebačkoj gradskoj firmi
Bivša hrvatska misica zaposlila se u zagrebačkoj gradskoj firmi

ZAGREB - Bivša Miss Universe Hrvatske, Sarah Ivanković, nova je radnica Zagrebačkog holdinga. Inače diplomirani ekonomista u ponedjeljak je počela raditi u jedinici i ZET (Zagrebački transport), i to kao službenik projekata u službi za korporativni razvoj.

Splitska manekenka, koja se prije tri godine udala za Širokobriježanina Jozu Ivankovića, primaće platu od hiljada kuna, piše Jutarnji list.

"Gospođa Ivanković po struci je magistra ekonomije te je zaposlena na mjestu voditelja projekta s mjestom rada u Ozaljskoj 105, podružnica ZET. Svojim radom i znanjem pridonijet će razvoju novih projekata Zagrebačkog holdinga", potvrdila je Senka Knežević iz Odnosa s javnošću ZGH-a.

Kako Jutarnji list saznaje, u službi za korporativni razvoj zaposliće se još deset ljudi, neki će biti novi, a neki premješteni iz drugih službi ili direkcije ZGH-a, i to u cilju da ojačaju službu zbog izvlačenja sredstava iz fondova EU.

Osim toga, Holding je zapošljavao i u podružnici Upravljanje projektima, gdje je nedavno došao Nebojša Kirigin, nekadašnji pomoćnik bivšeg SDP-ova ministra MUP-a, Ranka Ostojića, za platu od 13 hiljada kuna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije