Zanimljivosti

Dvojnik Kim Džong-una pozirao za selfije

Dvojnik Kim Džong-una pozirao za selfije
Foto: Reuters | Dvojnik Kim Džong-una pozirao za selfije

Građani Singapura iznenađeno su danas na ulicama pratili sjevernokorejskog lidera Kim Džong-una, dok nisu shvatili da je puniji muškarac crne kose, koji je pozirao za selfije u blizini poznatog hotela Marina Bej Sends, samo njegov dvojnik.

"Izgledao je kao pravi Kim Džong-un, alli kasnije sam shvatio da nije", rekao je Sagar Admute, koji je u Singapur došao iz Mumbaja, nakon što je napravio nekoliko selfija sa dvojnikom sjevernokorejskog lidera, dok se u pozadini video gradski zaliv.

Muškarac australijsko-kineskog porijekla, koji je pozirao na slikama pretvarajući se da je sjevernokorejski lider, sebe zove Hauard Iks, a kaže da se u Singapuru pojavio da bi poželio uspjeh samitu Kima i američkog predsjednika Donalda Trampa kako bi se ispregovaralo okončanje nuklearnog programa Sjeverne Koreje.

"Oni će postati najbolji prijatelji odmah poslije ovog sastanka", rekao je Hauard Iks, nakon što je Tramp nagovijestio da se nastavljaju pripreme za samit 12. juna, iako je prethodno otkazao taj susret.

Hauard Iks predstavljao se kao Kim i na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji u februaru ove godine, kada je zbunio sjevernokorejske čirlidersice, koje su pomislile da je lider njihove zemlje došao na hokejaški stadion.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije