Zanimljivosti

Ford predstavio dječiji krevetac koji simulira vožnju u autu

Ford predstavio dječiji krevetac koji simulira vožnju u autu
Ford predstavio dječiji krevetac koji simulira vožnju u autu

Ako vaša beba voli da spava u automobilu, Ford ima lijepe vijesti za vas - predstavio je dječiji krevetac, koji simulira vožnju u automobilu.

Projekat nosi naziv Ford Max Motor Dreams. Krevetac je opremljen reproduktorima, LED osvjetljenjem i pokretnim dušekom. Iz Forda ističu, da ovaj krevetac oponaša vožnju u automobilu, što je posebno dobro za djecu koju vožnja autom odmah odvodi u dubok san.

Krevetac je razvio Alejandro López Bravo u jednom kreativnom studiju u Španiji. Naravno, tu je i mogućnost povezivanja sa "pametnim telefonom", kojim se može podešavati zvuk, udaljenost i pokreti tokom "putovanja". Zvučnik emituje prigušeni zvuk motora i okolnne zvukove, a LED osvjetljenje oponaša uličnu rasvjetu. Sam matrac oponaša kretanje automobila kroz krivine.

Cijena ovog proizvoda nije poznata, jer je još uvijek u fazi razvoja. Tačnije, nije poznato da li će krevetac ući u serijsku proizvodnju. S obzirom na naprednu tehnologiju, čini se da ovaj krevetac, ako stigne do prodajnih salona, neće biti jeftin.

(Automagazin.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije