Zanimljivosti

Hitovi "Evanescencea" aranžirani kao uspavanke

Hitovi "Evanescencea" aranžirani kao uspavanke
Hitovi "Evanescencea" aranžirani kao uspavanke

Album pod nazivom "Lullaby Versions Of Evanescence" donosi šest pjesama kultnog benda "Evanescence", ali aranžiranih kao uspavanke. Naime, kompanija "Twinkle Twinkle Little Rock Star" iz Mineapolisa već neko vrijeme radi sjajan posao time što uzima neke od hard rok i metal djela i "prepravlja" ih aranžerski u pjesme za djecu, koje bi im od najranijeg perioda pomogle da zavole muziku, ali i kvalitetne tekstove.

Posljednji takav primjer jesu upravo numere rok sastava "Evanescence", kojih na pomenutom CD izdanju ima šest.

U formi uspavanki, roditelji će moći da svojim mališanima puštaju numere "Bring Me To Life", "My Immortal", "Going Under", "Call Me When You",  "Are Sober", "Everybody's Fool" i "Lithium".

Malo ko je mogao da očekuje da će pjesme ovog benda biti obrađene kao uspavanke, pogotovo nakon pauze koju su napravili tokom prošle godine.

Pjevačica sastava Ejmi Li bila je posvećena porodičnim obavezama, ali i nekim filmskim projektima.

"Ne volim da razmišljam o budućnosti, jer sam osoba slobodnog duha i nikada ne bih rekla da sam završila s bendom. 'Evanescence' je veliki dio mene i cijeli taj period koji sam provela u tom bendu, ne bih željela samo tako odbaciti. Zasad još nemam nikakvih planova za rad s bendom", istakla je u tom periodu ona.

Ipak, bend je nedavno odlučio da se vrati sviranju, pa su tako tokom ove godine nastupili na "Ozzfestu" u Japanu, a prije toga imali su i tri koncerta u SAD.

Bend se vraća na scenu, ne samo sa obradom njihovih pjesama u formi uspavanki. Tu je i još jedna novina, a riječ je o tome da dugogodišnji gitarista i Teri Balsamo nije više sa grupom, na njegovo mjesto došla je Njemica Džen Majura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije