Zanimljivosti

Horoskop: Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za 2017.

Horoskop: Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za 2017.
Horoskop: Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za 2017.

.

OVAN

Za Ovnove će 2017. godina biti veoma uspješna jer ćete ostvariti zacrtane ciljeve. Početkom godine vidjeće se plodovi vašeg truda i rada, zbog čega ćete imati motivaciju da nastave istim tempom. Moraćete da donesete važne odluke vezane za posao ili privatni život.

Posao: Ova godina će, što se karijere tiče, biti neizvjesna, ali će se završiti bolje od očekivanog. Morate više da rizikujete, a ne da se opustite i da živite od stare slave. Mnogo ćete raditi na sebi i upoznati istomišljenike koji će sa vama podijeliti znanje i iskustvo.

Ljubav: Osjetićete potrebu da ozvaničite vezu i da se skrasite na tom polju. Ako ste sami, početkom godine ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju. Ako ste u braku, imaćete podršku supružnika, kome će biti najvažnije da vama bude dobro.

Finansije: Imaćete brojne poslovne ponude pa se može desiti da ćete raditi na više mjesta. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo željeli. Ako razmišljate da date otkaz, nemojte se plašiti, već se usudite i rizikujte jer rezultati neće izostati.

Zdravlje: Vaše zdravlje biće bolje nego ikad. Počećete da se bavite fizičkom aktivnošću i neće vam biti jasno šta ste do sada čekali. Moraćete da počnete da unosite više tečnosti, vlakana i proteina kako biste ostvarili bolje rezultate. Ipak, nemojte da pretjerate da se ne biste povrijedili.

BIK

Za predstavnike ovog znaka 2017. godina će biti veoma uspješna. Imaćete mnogo više energije i fleksibilnosti pa ćete početi neke projekte koje ste ranije imali u planu. Zahvaljujući izraženoj ambicioznosti postići ćete veće uspjehe nego prije. Upoznaćete nove prijatelje i proširićete svoje vidike.

Posao: Napredovaćete na poslu pa ćete mu se u potpunosti posvetiti. Možda upišete kurs ili fakultet koji vas je oduvijek zanimao. Ako studirate, ove godine ćete dati sve ispite u roku. Nadređeni će cijeniti vaš trud i uvažavaće svaku vašu sugestiju. Moguće je da će vam povjeriti važne projekte.

Ljubav: Riješićete mnoge nedoumice u vezi sa vašim ljubavnim statusom. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja vam se u početku neće dopasti, a vremenom ćete shvatiti da je dobra prilika. Bikovi koji su braku mnogo će stvari raditi zajedno sa supružnikom, zbog čega će biti bliskiji nego ikada.

Finansije: Ova godina biće puna promjena. Imaćete nepredviđene troškove zbog kojih ćete morati da posudite novac ili da uzmete kredit. Tek krajem godine ćete odahnuti i moći ćete da se vratite starim navikama.

Zdravlje: Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme zbog kojih ćete početi da vodite računa o sebi. Konačno ćete otići na ljekarski pregled koji je odavno trebalo da uradite. Čim budete imali vremena i novca, posjetite zubara.

BLIZANCI

U 2017. godini uspjećete da realizujete većinu planova, a za to će posebno povoljna biti sredina godine. Očekuje vas uspjeh u naučnom ili umjetničkom radu. Pomirićete se sa osobom koja vam je puno značila i dopustićete joj da ponovo bude dio vašeg života.

Posao: Imaćete bolju komunikaciju sa kolegama i neki od njih će vam postati dobri prijatelji. Ako već niste, sredinom godine ćete naći posao u struci i nastavićete da se usavršavate i da radite na sebi. Može se desiti da ćete upisati master studije, što će vaši nadređeni veoma poštovati.

Ljubav: Ove godine imaćete ozbiljan razgovor sa partnerom, koji će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Ako odlučite da ostanete zajedno, ubrzo ćete početi da planirate vjenčanje, a ako raskinete, kratko ćete uživati u slobodi, nakon čega ćete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu.

Finansije: Imaćete pristojan priliv finansija koji će vam omogućiti da budete samostalni i da ni od koga ne zavisite. U drugoj polovini godine ćete vratiti novac koji ste posudili. Krajem godine mogli biste prodati nekretninu i nakon toga započeti privatni biznis.

Zdravlje: Povremeno ćete osjećati umor zbog brojnih obaveza. Nećete naći vremena da brinete o ishrani pa se može desiti da ćete imati problema sa visokim pritiskom, holesterolom ili viškom kilograma. Često ćete biti neispavani pa ćete poslije posla jedva čekati da uskočite u krevet.

RAK

Desiće vam se mnogo promjena na emotivnom i poslovnom planu. Uspjećete da se prilagodite svakoj situaciji u kojoj se nađete. Bićete zadovoljni svojim životom i trudićete se da ga živite punim plućima. Krajem godine moguće preseljenje u veću kuću/stan ili čak u drugi grad ili državu.

Posao: Početkom godine budite oprezni kod ugovaranja poslova jer se može dogoditi da će vas htjeti prevariti. Ne potpisujte dokumente koje niste pročitali i informacije uzimajte sa rezervom. Shvatićete da jedino možete da se oslonite samo na sebe, zbog čega ćete postati skeptični prema drugima.

Ljubav: Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Sredinom godine ćete upoznati osobu koja će vam prvo biti prijatelj, a zatim i partner. Ako ste u dugoj vezi, željećete da se ostvarite u ulozi roditelja, a ako ste vjenčani, posvetićete više vremena i pažnje bračnom drugu.

Finansije: Početkom godine imaćete mnogo troškova na koje niste računali. Zbog njih ćete se morati odreći luksuza i svega neophodnog. Oporavićete se za nekoliko mjeseci i razmišljaćete da uzmete kredit za auto ili stan. Do kraja godine osmilićete plan i vaše upravljanje finansijama će dobiti novi oblik.

Zdravlje: Trebalo bi da se više posvetite zdravlju. Izvadite krv i provjerite šećer. Moguće je da ćete krajem godine imati rutinsku operaciju, poslije koje ćete se pridržavati savjeta ljekara. Iako neće biti ništa ozbiljno, učinićete sve da se u skorije vrijeme ne nađete na operacionom stolu.

LAV

Iz Lavova će 2017. godina izvući ono najbolje. Prebrodićete mnoge teške trenutke i bićete jači nego ikada. U vašem okruženju će se dešavati brojne promjene pa ćete morati da im se prilagodite. I dalje će vas opterećivati neke stvari iz prošlosti, ali ćete se trgnuti i prestati razmišljati o njima.

Posao: Ove godine ćete naporno raditi i učiti, a rezultate ćete vidjeti nakon nekoliko mjeseci. Pokušaćete da ostvarite bolju komunikaciju sa kolegama i nadređenima koji će za vas imati samo riječi hvale. Svi će primijetiti da ste postali ozbiljniji i odgovorniji pa će rado sa vama sarađivati.

Ljubav: Vaš ljubavni život biće prilično buran. Imaćete osjećaj da partner ne može da vas prati i da imate različite planove za budućnost. Lavovi koji su u braku imaće brojna iskušenja. Ne dozvolite da se vaše porodice umiješaju jer iz toga ništa dobro neće proizaći. Čuvajte to što imate.

Finansije: Očekuje vas povoljan finansijski period. Odlučno ćete krenuti u nove radne pobjede i nećete dozvoliti da vas vaše i tuđe sumnje i upozorenja zaustave. Od prve veće novčane zarade ćete isplatiti dugove u koje ste zapali prethodnih mjeseci.

Zdravlje: Ako ste imali hiruršku intervenciju, vrlo brzo ćete se oporaviti. Sredinom godine ćete pasti u depresiju i nećete imati želju da izađete iz kreveta. Posvetićete više vremena sebi i ljudima u čijem se društvu dobro osjećate. Unosite što više kalcijuma da ne biste imali problema sa kostima.

DJEVICA

Ova godina će biti veoma uspješna za Djevice. Velika je vjerovatnoća da ćete raditi ili studirati u inostranstvu. Poslovne projekte koje ste ranije započeli ćete završiti za nekoliko mjeseci.

Posao: U karijeri će vam se desiti mnoge promjene. Vjerovatno ćete raditi posao koji ne volite, ali u isto vrijeme ćete učiti ono u čemu se pronalazite. Prve rezultate ćete vidjeti krajem godine, kada ćete moći da razmišljate o davanju otkaza i apliciranju na željeno radno mjesto.

Ljubav: Na ljubavnom planu imaćete brojne uspone i padove. Bićete upleteni u zamršen ljubavni odnos. Mnogo toga ćete morati žrtvovati da bi vaša veza uspjela. Za slobodne Djevice ovo je idealan period za početak nove veze koja će vrlo brzo prerasti u ozbiljnu.

Finansije: Ove godine imaćete više novca nego što ste mogli da zamislite. To će vam omogućiti da sebi priuštite stvari koje ste dugo željeli. Moraćete da budete oprezni da ne potrošite previše nego da investirate u posao od kojeg ćete moći lijepo da živite u budućnosti.

Zdravlje: Brzo ćete osjetiti posljedice nemarnosti za zdravlje. Nećete slušati vaš organizam i raditi ono što mu prija, već ćete kasno ići na spavanje, previše sjediti, boraviti u zadimljenim prostorijama i loše se hraniti. Sredinom godine ćete imati glavobolje koje će vas uplašiti zbog čega ćete odlučiti da se manje nervirate zbog stvari koje ne možete da promijenite.

VAGA

Na početku godine imaćete sukob sa starijim članom porodice koji ćete morati da riješite. Pristaćete na kompromis kako biste sačuvali mir u kući. To će vam biti podstrek da napornije učite ili radite kako biste mogli da se odselite i da samog sebe izdržavate.

Posao: Imaćete sukobe sa kolegama i nadređenima. Shvatićete da vas u firmi u kojoj radite ne očekuje blistava budućnost, pa ćete dati otkaz. Pošto niste timski igrač, imaćete problema da se uklopite u novo radno okruženje, ali sredinom godine ćete naći posao koji će vam u potpunosti odgovarati.

Ljubav: Ove godine imaćete više udvarača nego ikada. Vage koje su u dugoj vezi razmišljaće o braku i porodici. Predstavnici ovog znaka koji su u braku biće otvoreniji prema bračnom drugu i sa njim će dijeliti i dobro i zlo.

Finansije: Uspjećete naplatiti poslove na kojima ste radili u prethodnom periodu. U prvih nekoliko mjeseci imaćete veliki priliv novca. Najbolje bi bilo da unaprijed isplanirate budžet i da se toga pridržavate cijele godine. Moguće da ćete naslijediti nekretninu u koju ćete morati mnogo da uložite.

Zdravlje: Bićete stalno na dijetama koje će imati jo-jo efekat. Željećete da sredite liniju preko noći bez prevelikog napora. Vaša kilaža će oscilirati, što se neće dobro odraziti na vaš organizam. Nećete unositi dovoljno vitamina i minerala pa se može desiti da budete anemični.

ŠKORPIJA

Ova godina biće vam u znaku radosti i mira. Odlučićete da oprostite svima koji su vas povrijedili i da pružite drugu šansu ljudima koji nisu bili korektni prema vama. Sredinom godine imaćete potrebu da se osamite i da otputujete negdje gdje nikoga ne poznajete.

Posao: Konačno ćete dobiti povišicu ili unapređenje kao priznanje za svoj trud i rad. Dobro raspoloženje iz privatnog života prenijećete i na poslovni. Bićete omiljeni među kolegama i svi će rado provoditi vrijeme sa vama. Imaćete više uspjeha u timskom radu i istaći ćete se kao sposoban lider.

Ljubav: Ovo će na ljubavnom planu biti uzbudljiva godina za Škorpije. Donijeće vam nova poznanstva i kratke romanse, što će vam odgovarati jer ne volite da se vežete. Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vrijeme da partneru pokažete šta zaista osjećate. Ako ste vjenčani, bićete u iskušenju da prevarite bračnog druga, ali ćete shvatiti da vam je porodica najbitnija.

Finansije: Na početku godine imaćete velike troškove zbog kojih ćete ući u minus. Posudićete novac pod lošim uslovima i trebaće vam puno vremena da stanete na svoje noge. Nekoliko mjeseci kasnije imaćete veći priliv sredstava koji ćete uložiti u posao. Brzo ćete sve vratiti i zaraditi za pristojan život.

Zdravlje: U 2017. godini vaše zdravstveno stanje i forma će biti na zavidnom nivou. Zacrtaćete sebi da ove godine istrčite maraton i na vrijeme ćete početi sa pripremama. Nemojte se previše forsirati da se ne povrijedite.

STRIJELAC   

Donijećete važne odluke koje će poboljšati kvalitet vašeg života. Nećete više htjeti da se družite sa ljudima koji vas opterećuju i to ćete im reći u lice. Trudićete se da ugodite sebi ne razmišljajući mnogo o drugima. Upoznaćete nove ljude koji će vam prijati i sa kojima ćete početi da izlazite.

Posao: Pazite da se početkom godine ne posvađate sa poslovnim partnerima ili šefom. Bićete uznemireni zbog toga, ali će sve dobro proći. Ukazaće vam se neke nove šanse koje ćete maksimalno iskoristiti. Ostvarićete važne kontakte tako da biste mogli otputovati na sajam ili kongres u inostranstvu.

Ljubav: Ova godina donosi stabilnost na ljubavnom planu. Više ćete se posvetiti partneru i razmišljaćete o tome da počnete da živite zajedno. Ako ste u braku, morate obuzdati ljubomoru. Slobodni Strijelčevi biće u dilemi da li da započnu vezu sa osobom koju su skoro upoznali.

Finansije: Radovi na kući mogli bi vam izvući veliki dio ušteđevine. Bliska osoba će vas pitati da joj posudite novac, ali moraćete to da odbijete jer nećete biti u mogućnosti. Sredinom godine ćete biti u boljoj situaciji jer ćete prodati ili izdati nekretninu koju niste koristili.

Zdravlje: Početkom godine iscrpiće vas grip zbog kojeg ćete danima ležati u krevetu. Nećete tek tako moći da se vratite svakodnevnim obavezama, nego ćete morati da jačate imunitet kako se ponovo ne biste našli u toj situaciji. Žene bi trebalo da odu na redovan pregled kod ginekologa.

JARAC

Dolaze promjene nabolje koje ste dugo očekivali. Poslovnim partnerima pokazaćete se u pravom svjetlu pa će rado sarađivati sa vama. Staće na vašu stranu ako neko pokuša da vas nepravedno optuži. Donosićete odluke u skladu sa vašim moralnim načelima i savjest će vam uvijek biti mirna.

Posao: Vaš položaj na poslu biće standardno dobar, ali željećete da naučite nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. To može biti kurs stranog jezika, računara, računovodstva… U svakom slučaju će vam koristiti u budućnosti, pa bi bilo dobro da istrajete u toj namjeri.

Ljubav: Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. Jarčevi u vezi svađaće se sa partnerom bez razloga, a oni u braku imaće puno obaveza i neće često viđati supružnika, zbog ćega će morati napraviti kompromis i nešto žrtvovati.

Finansije: Ove godine će vam neko vratiti novac koji ste posudili. Nećete htjeti da se upuštate u rizične poslove koji bi mogli da vam donesu zaradu, ali i gubitak. Radije ćete igrati na sigurno i mirno spavati.

Zdravlje: Moguće je da ćete utjehu od problema tražiti u hrani, zbog čega ćete nabaciti nekoliko kilograma. Ipak, na vrijeme ćete se dozvati pameti i počećete više da se krećete. Uprkos jakoj želji da vidite rezultate, to se neće dogoditi preko noći. Imaćete uspone i padove, ali nemojte odustajati.

VODOLIJA

Možete da odahnete jer vas neće mučiti problemi sa kojima ste se suočavali prethodnih mjeseci. Usmjerićete svoj život na ostvarenje zacrtanih ciljeva i nećete dozvoliti da vas strah i izgovori udalje od njih. Početkom godine imaćete priliku da se preselite i da se osamostalite. Nemojte ju propustiti.

Posao: Na početku godine imaćete uspjeha na profesionalnom planu. Nadređeni će biti zadovoljni vašim trudom i radom, pa ćete se u drugom dijelu godine moći opustiti i živjeti od stare slave. Krajem godine riješićete pravna pitanja koja su vam dugo zadavala glavobolje.

Ljubav: Shvatićete da ne možete sve posmatrati kroz ružičaste naočare, nego da se morate suočiti sa realnošću. Reći ćete partneru sve što vas muči bez straha da će vas pogrešno razumjeti. Cijeniće vašu iskrenost i oboje ćete se potruditi da promijenite one navike koje drugoj strani smetaju.

Finansije: Dobro ćete raspoređivati novac i unaprijed ćete planirati troškove kao što su ljetovanje i zimovanje. Ako imate poslovne partnere, uključite ih u posao koji vas brine jer će vam predložiti konstruktivna rješenja koja će vam mnogo pomoći.

Zdravlje: Više ćete pažnje posvetiti zdravlju pa se može desiti da ćete postati vegan ili vegetarijanac. Moguće je da će vas mučiti alergija zbog koje ćete svašta isprobati i piti razne preparate. Često ćete ići kod ljekara, ali kada shvatite da ni oni ne znaju šta vam je, uvešćete korisne promjene.

RIBE

Više ćete vremena posvetiti prijateljima i trudićete se da svaki slobodan trenutak provedete sa njima. Vaš društveni život će biti aktivniji i bogatiji nego prije i skoro nikada nećete biti kod kuće. Na pomolu je promjena posala na kojem ćete upoznati ljude sa kojima ćete se odlično slagati.

Posao: Bićete uspješni u svakom projektu koji započnete. Za nekoliko mjeseci će vam se isplatiti ranija ulaganja za koja ste mislili da su propala. Postaćete stručnjak u vašoj oblasti i moći ćete da tražite bolje uslove. Krajem godine ćete biti unaprijeđeni, ali moraćete da pristanete na neka odricanja.

Ljubav: Krajnje je vrijeme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživjeli teža iskušenja od raskida i nesrećne ljubavi. Čim promijenite stav, shvatićete da nisu svi isti i da još uvijek ima dobrih ljudi.

Finansije: Početkom godine će se vaša finansijska situacija poboljšati jer ćete dobiti novac od nasljedstva ili nekretnine koju ćete prodati. Neko će vas nagovoriti da uložite u posao. Krajem godine ćete poslovati sa inostranstvom pa ćete imati veliki priliv sredstava.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imaćete više energije nego obično. Ipak, bićete podložni virusima i počnite da pijete neki preparat za jačanje imuniteta da biste izbjegli ozbiljnije prehlade. Može se desiti da ćete tokom zime pasti i povrijediti ruku ili nogu, zbog čega ćete nositi gips.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije