Zanimljivosti

Indijac se hrani strujom

Indijac se hrani strujom
Foto: Ilustracija | Indijac se hrani strujom

Nareš Kumar, iz grada Muzafarnagar u sjevernoj Indiji, tvrdi da ima jedinstven dar. Naime, ne samo da može da provodi struju, već navodno može da izvuče enrgiju iz struje, tako da mu ne treba hrana da bi preživio. Navodno, energija iz struje ga hrani.

Nareš, koji ima 42 godine, otkrio je ove svoje neobične moći sasvim slučajno. Naime, dok je radio slučajno je dodirnuo žicu i shvatio da mu se ništa nije desilo. Većina ljudi bi pomislila da je samo imao sreće, ali on je počeo da vjeruje da može da provodi struju. Ovo mu nije dalo mira i počeo je da istražuje svoju "supermoć".

Prvo je odlučio da rukom uhvati ogoljenu žicu, iako je bio spreman na posljedice. Tada je shvatio da mu se, opet, ništa nije desilo, ali i da dugo nakon toga nije osjetio glad, što znači da ga je struja bukvalno "nahranila".

"Kad god bih osjetio glad, a u kući nisam imao ništa za jelo, otišao bih, dodirnuo ogoljenu žicu i narednih sat i po sam bio potpuno sit. Shvatio sam da umjesto hrane mogu i da 'jedem' struju", kaže Kumar.

"Dakle, mogu da dodirnem bilo koji električni uređaj, poput televizora, mašine za pranje veša, frižidera, i ništa mi neće biti. To može samo da podigne moj energetski nivo. Zapravo, mislim da je 80 odsto mog tijela sada 'sastavljeno' od struje ili neke vrste energije", kaže Kumar.

Nareš je toliko opsjednut svojim jedinstvenim darom da mu je kuća puna ogoljenih žica, za koje kaže da su mu omiljeni izvor energije, te da ih najviše voli:

"Kod mene u kući nema prekidača, sve su gole žice. Istina, bojim se da bi moju djecu mogla udariti struja, ali im uvijek govorim da paze."

 To potvrđuje i njegova žena.

"Istina, on je toliko opsjednut tim žicama da ih samo ostavi da tako stoje po kući. Najveći problem je zbog djece, ali ih stalno upozoravam. On bukvalno golim rukama isključuje i uključuje uređaje u kući", kaže Kumarova žena.

Ipak, Kumar se ne predaje niti odustaje od svog dara jer vjeruje da u Indiji ne postoji sličan čovjek.

"Znam da sam jedinstven, jer ovo definitivno ne može svako. Moja žena apsolutno nije impresionirana ovim mojim darom, ali mora da se navikne. Zapravo, mislim da su drugi više impresionirani nego moja porodica", kaže Kumar.

Da je popularan u Indiji, svjedoči i to da njegovi video-klipovi imaju ogroman broj pregleda. Najpopularniji snimak je onaj gdje on u ustima drži žicu, a neki su ga već prozvali "indijski čovjek-sijalica".

Ipak, da budemo iskreni, Kumar nije jedini čovjek na svijetu koji ima ovaj dar. Naime, u Indiji već godinama živi Radž Mohan Nair, kojeg zovu Elektro-Man. On navodno može da provodi struju, ali još niko nije tvrdio da ga struja hrani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije