Zanimljivosti

Iskoristite februar: Magični dani, bilje i jednostavni rituali za uspjeh i ljubav

Iskoristite februar: Magični dani, bilje i jednostavni rituali za uspjeh i ljubav
Iskoristite februar: Magični dani, bilje i jednostavni rituali za uspjeh i ljubav

Period od 11. do 15. februara je pravi trenutak da započnete sa realizacijom svojih planova jer će većina njih uroditi plodom.

Februar je mjesec ljubavi, pa ga zato iskoristite maksimalno uz pomoć jednostavnih rituala. Ispunite srce lijepim osjećanjima ili postanite zavodljiviji nego ikada. Očistite svoju auru, aktivirajte pravilno čakrina polja i izbacite iz sebe sve negativne emocije.

Od 7. do 12. februara idealno je vrijeme da se započnu akcije u vezi sa karijerom i prosperitetom. Tih dana pokrenite svoje poslove ili poslovne razgovore, ali nikako ne završavajte poslovne stvari.

Vodite računa o tome da ljubav ili bilo šta drugo povezano sa emocijama ne izvodite ovim danima. Period od 14. do 17. februara je izuzetno povoljan za buđenje strasti i proricanje budućnosti jer je mjesec kao i planetarni sistem nešto niži od uobičajenog. Velika je vjerovatnoća da će mnogi sanjati proročke snove koje treba da zapamte ili da zapišu.

Period od 11. do 15. februara je pravi trenutak da započnete sa realizacijom svojih planova jer će većina njih uroditi plodom. Ukoliko planirate da promenite radno mesto ili da tražite povišicu, učinite to ovih dana, velika je vjerovatnoća da će vaš zahtjev biti prihvaćen.

Napravite u februaru i svoj lični talisman za ovaj mjesec. U komad platna ili svile stavite odgovarajuće bilje, pa zavežite ili ušijte koncem. Vreća se nosi u odjeći kao amajlija, ili se spali ako je riječ o nekom ritualu.

Magično bilje koje možete u ovu svrhu da upotrebite je:

1. neven – najviše se upotrebljava u ljubavnoj magiji, ili ako se želi napredak u karijeri i dobar početak nekog posla. Takođe, dobra je zaštita od magijskih napada.

2. glog – koristi se u ritualima za povećanje plodnosti i štiti od munja i gromova.

3. kamilica – obredi sa ovom biljkom služe za privlačenje novca i povećavaju sposobnost predviđanja budućih događaja. Takođe, služi i kao sredstvo zaštite od uroka.

4. endivija – moćna biljka u ljubavnim čarolijama i seksualnoj magiji.

5. bor – smatra se drvetom besmrtnosti, a svi njegovi dijelovi, kada se stave u talisman, štite od zla.

14. februar se slavi kao Dan zaljubljenih ali, po pravoslovnom predanju slavi se sveti mučenik Trifun. Sveti Trifun je bio veliki ischelitelj svih bolesti, a najviše je ischeljivao od psihičkih bolesti. Tog dana se preporučuje vinogradarima i uopšte voćarima da poshete svoje plantaže i da tamo, na početku kao i na kraju sadnica, posade po jednu ružu, a da mladice zaliju crvenim vinom.

Za kraj, nema potrebe da čekate 14. februar da pokažete nekom da ga volite. Ljubav je 365 dana u godini, volite svaki dan jer iz ljubavi se rađa tako fina i pozitivna magična energija koja će vas podići do sazvježđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije