Zanimljivosti

Kako urediti dom prema horoskopskom znaku

Kako urediti dom prema horoskopskom znaku
Foto: N.N. | Kako urediti dom prema horoskopskom znaku

U uređenju doma neko se vodi intuicijom, neko fotografijama iz časopisa o enterijeru, neko "pada" na feng šui, a neko čak "pita”" horoskop.

Ako ste u posljednjoj grupi, evo šta kažu astrolozi - koju boju namještaja, zidova i detalja svaki znak treba izabrati.

Ovan

Strastvenom, hrabrom i temperamentnom Ovnu nijedna boja ne "stoji" kao crvena. Sa detaljima u skerletnocrvenoj i boji rubina ovaj vatreni znak neće pogriješiti.

Bik

Senzualni Bik voli sve što je elegantno, luksuzno, otmjeno i sofisticirano. Istovremeno, riječ je o zemljanom znaku koji sa obje noge stoji na zemlji, pa je pravi izbor za njega zelena i to smaragdna nijansa.

Blizanci

Blizanci vole zelenu i žutu, pa bi, kao fleksibilni znak, mogli kombinovati i ove dvije boje. Kombinacija dvije boje je pravi izbor jer neuhvatljivim Blizancima sve brzo dosadi.

Rak

Ljubičasta je idealna boja za znak koji je privržen domu i porodici. Sentimentalni i emotivni Rakovi će svoju potrebu za stabilnošću i sigurnošću najprije ostvariti uz namještaj i detalje u boji ametista.

Lav

On voli biti u centru pažnje, privlače ga svjetla reflektora, pa je žuta najlogičniji izbor za njegov 'kavez'. Ali ne bilo koja žuta, već, zna se, zlatna.

Djevica

Praktične Djevice dobro se osjećaju u okruženju sa neutralnim tonovima, pa su siva, pastelnozelena i bijela pravi izbor za njih.

Vaga

Sofisticirane Vage vole harmoniju i jednostavnost i profitirat će od boja koje donose svježinu. Zelena, i to nijansa u boji žada, idealna je za Vage.

Škorpija

Kao i Ovnu, Škorpijama najviše odgovara rubin-crvena. One su strastvene, sklone promjenljivom i ekstremnom ponašanju, pa se dom u crvenoj boji slaže uz burni temperament Škorpije.

Strijelac

Sloboda i optimizam asociraju na Strijelčeve, a boja koja pojačava te osobine je ljubičasta.

Jarac

Stabilan, pouzdan Jarac treba se opredijeliti za boje koje odgovaraju njegovoj prirodi nesklonoj rizicima. Zato je plava za njega siguran izbor.

Vodolija

Kao i Jarac, i Vodolija voli plavu, ali zbog drugih razloga. Tamnoplava pojačava Vodolijinu intelektualnu i altruističnu prirodu.

Ribe

Veoma emotivne Ribe uživaju u nijansama zelene koje podsjećaju na dubinu mora i jezera, kakva je i njihova priroda - mistična i nedokučiva, prenose Novosti.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije