Zanimljivosti

Kanadski policajci "halucinirali na dužnosti"

Kanadski policajci "halucinirali na dužnosti"
Foto: Ilustracija | Kanadski policajci "halucinirali na dužnosti"

Jedan policajac iz Toronta zatražio je pomoć od kolega dok je bio na dužnosti. Poziv "za pojačanje", međutim, nije bio upućen zbog oružanog incidenta, pljačke ili opiranja hapšenju, već zbog "trave".

Dvoje kanadskih policajaca, čija imena nisu saopštena medijima, navodno su pojeli slatkiše ili grickalice koji u sebi sadrže marihuanu i, potom, počeli da haluciniraju. 

Potom je policajac pozvao "pojačanje" u pomoć. Prema navodima nekih kanadskih medijima, poziv je uslijedio nakon što je jedno od njih dvoje prethodno završilo na drvetu. 

Kada je pomoć stigla, zatekli su ih u kolima, a jedno od njih je završilo u bolnici. 

Da situacija bude još gora, jedan od policajaca koji su pritekli u pomoć takođe je završio u bolnici, pošto se prilazeći kolima okliznuo i povrijedio glavu. 

Prema pisanju lista Toronto star, prije cijelog događaja, u toku je bila policijska akcija u obližnjem lokalu za distribuciju marihuane, čija je upotreba u Kanadi legalna u medicinske svrhe. 

Nije jasno da li su dvoje policajaca učestvovali u toj akciji. Pojedini mediji su, međutim, javili da su pojedeni proizvodi bili prethodno zaplenjeni tokom akcije. 

Dvoje policajaca je suspendovano i protiv njih je pokrenuta istraga.

(Newser.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije