Zanimljivosti

Lični frizer princeze Dajane otkrio tajnu njene frizure

Lični frizer princeze Dajane otkrio tajnu njene frizure
Foto: N.N. | Lični frizer princeze Dajane otkrio tajnu njene frizure

Princeza Dajana ostala je upamćena kao princeza velikog srca, ali i kao jedna od žena s najboljim stilom 20. vijeka. Njena frizura bila je jedna od popularnijih osamdesetih i devedesetih godina, a njen frizer otkrio je tajne koje stoje iza savršene kratke kose koju je nosila.

Ričard Dalton s njom je radio od 1981. do 1993. godine. "Sve što sam radio s njenom kosom postala je vijest za naslovne strane novina. Prije putovanja u Afriku tražila je da joj napravim novu frizuru, ali sve što bih smislio bilo je predrastično. Morali smo da budemo jako pažljivi. Skraćivao sam joj kosu po pet milimetara svakih nekoliko nedjelja da se ne bi primijetila velika razlika", rekao je Dalton.

Dalton je upoznao Dajanu kad je imao svega 17 godina. Postao je njen lični frizer na njen zahtjev, jer je i njena sestra bila njegova klijentkinja. S Dajanom je bio svaki dan u periodu od 12 godina, a bio je i prvi koji je ošišao prinčeve Vilijama i Harija. Dalton kaže da ne želi da otkriva sve što je prošao s Dajanom jer su to njihove tajne, ali tvrdi da je bila iskreno zaljubljena u princa Čarlsa. "Uvijek sam osjećao kao da joj je neophodna zaštita. Mislim da nije bila spremna na sve što se događalo u toj porodici", rekao je Dalton.

(b92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije