Zanimljivosti

Ljubavne poruke na tetovažama Ivane Španović (FOTO)

Ljubavne poruke na tetovažama Ivane Španović (FOTO)
Ljubavne poruke na tetovažama Ivane Španović (FOTO)

Srpska sportistkinja prvu tetovažu posvetila je vjereniku, i od tada tetovira stihove, karte i egipatske simbole

“Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede, i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima”, rekla je Ivana Španović, najupješnija srpska atletičarka koja je prije tri dana u Pekingu osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u atletici.

Njene tetovaže govore da voli pjesme i stihove Đorđa Balaševića, pošto i na leđima i ispod grudi ima ispisane stihove iz njegovih pjesama.

Naprijed je stih pjesme „Uspavanka za dečaka“ - „Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo“, a na leđima stih pjesme „Luzer“ - „Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti“.

Ivana je tetovirala i mapu svijeta u lijepoj crvenoj boji. S desne strane na leđima je as pik, a s lijeve strane je posljednja tetovaža, takođe na leđima, dama i kralj. Najveštije skrivana je tetovaža na desnom kuku, gdje se naziru auto i natpis.

Naime, kralj i dama, posljednja Ivanina tetovaža neodoljivo podsjeća na nju i njenog vjerenika Vladimira. As pik, najintrigantnija karta u kartaškoj mitologiji je na leđima, s Ivanine desne strane. Predstavlja nevolje, težak kraj…

(blic.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije