Zanimljivosti

Ostala trudna sa strancem i sada ga traži preko YouTube (VIDEO)

Ostala trudna sa strancem i sada ga traži preko YouTube (VIDEO)
Ostala trudna sa strancem i sada ga traži preko YouTube (VIDEO)

Natalie Amyot iz Pariza bila je na odmoru u Australiji, a zadnji dan svog tromjesečnog boravka tamo imala je sex se s čovjekom kojega je upoznala tu veče. Kako navodi u videu koji je objavila na YouTubeu i Facebooku, sljedeće jutro već je bila na letu za Francusku, a nekako je uspjela izgubiti mobitel u kojem je bio broj Australca s kojim je provela noć.

Šest sedmica kasnije otkrila je da je trudna i sad preko interneta traži, kako tvrdi, oca svog djeteta.

"Bila je to prekrasna noć. Zaljubila sam se odmah", kaže Francuskinja te dodaje da nema porodicu pa moli ljude širom svijeta da joj pomognu u potrazi. "Ima pravo znati da će postati otac. Ali, ako on to ne želi, u redu je", dodaje Natalie.

Video u kojem je objavila svoju potragu snimila je "na mjestu zločina", kako kaže, na plaži u Mooloolabi u Australiji, na koju se vratila i pritom potrošila svu preostalu ušteđevinu. "Molim vas pomozite mi, dijelite video na društvenim mrežama", poručuje Natalie i dodaje da je muškarac kojega traži visok oko 183 centimetra, "jako je sladak", ima plavu kosu, plave oči i preplanuo je.

"Nemam dugoročne namjere, ali s obzirom na to da ćemo imati dijete zajedno, možda bismo trebali pokušati", kaže Natalie.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije