Zanimljivosti

Ruskinja tvrdi da ju je silovao - Pokemon

Ruskinja tvrdi da ju je silovao - Pokemon
Ruskinja tvrdi da ju je silovao - Pokemon

Policija je u glavnom gradu Rusije objavila da je mlada žena podnijela službenu prijavu da je bila silovana, a silovao ju je - Pokemon!

Policajcima je rekla da ju je ogromni Pokemon seksualno napastovao u njenom stanu. Igrala je popularnu igru Pokemon GO prije spavanja da bi se usred noći probudila i otkrila kako Pokemon leži na njoj i siluje je.

Dodala je da je crtani lik nestao kad je u strahu skočila s kreveta, ali da je aplikacija na mobilnom i dalje detektirala jednog Pokemona na njezinom krevetu.

Odmah je probudila i supruga i ispričala mu što se dogodilo. On je, pak, policiji rekao da joj nije povjerovao, već joj je umjesto toga savjetovao da posjeti psihijatra. Britanski Daily Mail piše da joj ni policija nije vjerovala.

"Kaže da u njezinom stanu ima previše Pokemona te da ih čak i pas može osjetiti. Ispričala mi je da pas počne lajati čim zaigra Pokemon GO", rekao je njen prijatelj Ivan Makarov.

Dodao je da je prijateljica na koncu poslušala supruga i otišla psihijatru.

Pokemon GO je besplatna igra koja koristi proširenu stvarnost i vašu lokaciju pa igrači u stvarnom svijetu ‘love’ Pokemone kroz mobilnu aplikaciju. Otkako se pojavila na mobilnim uređajima u junu 2016. potpuno je zaludjela cijeli svijet.

(Jutarnji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije