Zanimljivosti

Šta oblik ruža govori o vama? (FOTO)

Šta oblik ruža govori o vama? (FOTO)
Šta oblik ruža govori o vama? (FOTO)

Svaka žena ruž nanosi na drugačiji način, a korištenjem on poprimi neki drugi oblik od izvornog. Naučnici su istraživali različite oblike ruževa i došli do spoznaje da je svaki jedinstven. Izdvojili su osnovne oblike, koji svaki za sebe odaje crte karaktera žene kojoj pripada.

Ako je vrh ruža ravan: Vi ste pravi prijatelj!

Vi ste bezbrižni, pričate rado i mnogo, a istovremeno ste odličan diplomata. Prijatelji vas uvijek i rado pitaju za savjet, jer znate dobro saslušati drugog. Iskreno i dignute glave koračate kroz život. Kod vas nema krivudanja, jer uvijek držite svoj pravac.

Ako je vrh ruža špicast: Smjela i odvažna!

Špicast oblik ruža otkriva vaš odvažan i senzualan karakter. Vi ste smjeli, kreativna i puni ideja. Veoma ste temperamentni i jaka ste ličnost. U vašem životu nema dosade, volite promjene i avanture. Ne volite pravila i sve što je ustaljeno. Uvijek radite sve po svom!

Ako je vrh ruža zaobljen: Sve je u ravnoteži!

Vi ste veoma nježna žena i imate izraženu potrebu za harmonijom. U vašem društvu se svi osjećaju ugodno i rado se druže s Vama. Tačno znate šta želite i ništa ne prepuštate slučaju. Vaš život je uravnotežen, jer uvijek sve konce držite u svojim rukama.

Ako je vrh ruža nakošen: Jaka i snažna!

Ukoliko je oblik vašeg ruža nakošen onda ste vi veoma energični i savjesni. Vrlo ste kreativni, puni ispiracije, novih ideja i uvijek spremni za nove poduhvate. Vaš temperament je vaš glavni pokretač. Za vas ne postoji ništa što se ne može ostvariti. Volite biti u centru pažnje i niste zlopamtilo.

Ako je vrh ruža udubljen: Emotivna i romantična!

Udubljen vrh ruža otkriva vašu emotivnu i romantičnu stranu. Vi ste po prirodi sjetna i povučena osoba. Svoju strast ispoljavate u tajnosti u svom svijetu snova, gdje je sve puno ljepše nego u stvarnom životu. Uvijek ste u potrazi za razumijevanjem, prijateljstvom i bliskošću. Veliki ste sanjar i vjerujte u ljubavne priče s happy endom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije