Zanimljivosti

Teslino proročanstvo: Zablude koje će upropastiti čovječanstvo

Teslino proročanstvo: Zablude koje će upropastiti čovječanstvo
Teslino proročanstvo: Zablude koje će upropastiti čovječanstvo

Prema mišljenju slavnog naučnika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su u moderno doba, koje će uništiti svet.

Tesla je još pre nekoliko decenija izdvojio tri najveće.

Na prvom mjestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energije i materije u najvećem svom dijelu, osim planete, zvijezda i sitnih svemirskih čestica.

One su potekle upravo, zbog “nadobudnih” naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donijela i neznanje i zablude o načinu liječenja. Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemjerljivih problema nauke koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čovjeku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovjek je samo zagrebao mogućnosti korištenja kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vjetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

Šta je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čovjeku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle da preporode Zemlju i cijelu ljudsku civilizaciju.

(N:N/Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije