Zanimljivosti

Trudnice prošetale na Rijaninoj reviji donjeg veša

Trudnice prošetale na Rijaninoj reviji donjeg veša
Foto: Tanjug/AP | Trudnice prošetale na Rijaninoj reviji donjeg veša

Pjevačica Rijana je na nedelji mode u Njujorku predstavila svoju kolekciju donjeg rublja "Savage x Fenty". Ona je na reviji angažovala raznovrsne modele - mršavije, punije, svjetlije i tamnije puti, ali i dvije trudnice, što je bilo najveće iznenađenje.

Uz koreografiju, trudne modele i sestre Hadid bila je to u svakom slučaju revija za pamćenje, a takvo je bilo i predstavljeno donje rublje.

Vrlo seksi, odvažno i u svakom slučaju nosivo, a čini se i jako trendi s obzirom na pozitivne povratne informacije koje je Rijana dobila uživo i na društvenim mrežama nakon revije. Modni stručnjaci predviđaju da će sljedeća četiri komada iz Fenty x Savage linije odrediti glavne trendove u donjem rublju za nadolazeću sezonu.

Neonske boje

Sestre Kardašijan i Džener vratile su neonski trend u punom sjaju. Čini se da je i Rijana vidjela potencijal u ovim jarkim bojama koje će ove jeseni preuzeti kormilo.

Boja ciklame

Iako je crno, bijelo i bež donje rublje većini žena prvi izbor, Rijana je odlučila da pozove sve žene da izađu iz svoje sigurne zone i pozabave se ovim skrivenim odjevnim komadima i to u ovoj ženstvenoj zavodljivoj boji.

Zeleni životinjski print

Životinjski uzorak vratio se u punom sjaju, a Rijana je riješila da nastavi ovaj trend.

Obični grudnjaci s izrezima

Ako ipak ne želite da pretjerate s čipkom ili životinjskim uzorkom, posljednji trend bi mogao da vam svidi. Radi se o običnim grudnjacima, ali s malim izrezima. Tako nećete previše da izlazite iz svoje sigurne zone, ali ćete opet malo da osvježite svakodnevne krpice.

Američki mediji prenose da je Rijana na kastingu za svoju reviju istakla da će se fokusirati na raznovrsnost ljepote. Pjevačica je htjela da uključi žene svih rasa i građe, što je i napisala kad je objavila oglas. Fanove je oduševila Rijanina revija i komentarisali su da im se sviđa što se neko u modnom svijetu usresredio na različitost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije