Scena

BIA: Predmet razgovora s Kojićem nije pjesma

BIA: Predmet razgovora s Kojićem nije pjesma
Foto: Ilustracija | BIA: Predmet razgovora s Kojićem automobil, a ne pjesma

Bezbjednosno-informativna agencija demantovala je danas navode vezane za razgovor njenih pripadnika sa pjevačem Draganom Kojićem, poznatijim kao Keba, i saopštila da je razlog razgovora s folk pjevačem bio njegov automobil, a ne nekakva pjesma.

Kojić je najprije Srpskom telegrafu dao informaciju kako je "privođen na informativni razgovor u BIA", a potom je tu informaciju potvrdio za N1.

"Čuli su moju novu pesmu koja će izaći u decembru, a ja uopšte ne znam kako su došli do snimka i zaključili da pesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje", rekao je Kojić tim medijima.

Nije, kaže, htio da iznosi detalje, već ih je uputio na BIA.

Imajući u vidu te spekulacije, BIA je saopštila da su njeni pripadnici 28. septembra, "u okviru redovnih poslova na zaštiti bezbjednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obavještenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog djela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem".

"Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pjesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen", navedeno je u saopštenju BIA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije