Scena

Bijonse ljubomorna na Kris Džener?

Bijonse ljubomorna na Kris Džener?
Bijonse ljubomorna na Kris Džener?

Poplarna Bijonse (35) je prije nekoliko mjeseci objavila pjesmu ‘Sorry’ čiji je stih ‘o Becky s lijepom kosom’ podigao prašinu i pokrenuo nagađanja o tome kako se u pjesmi zapravo radi o ljubavnici njenog supruga Džej Z.-ja (46).

Ubrzo nakon toga kao potencijalne ljubavnice počele su se spominjati Rita Ora, Rijana i dizajnerica Rejčel Roj , ali na kraju je autorica stihova demantovala  da se radi o konkretnoj osobi.

Mnogi su ovu priču smatrali završenom, sve dok se nije javio holivudski stilist Entoni Pezos koji je sarađivao s pjevačicom. On je za Daily Mail izjavio da je Beki zapravo, vjerovali ili ne, Kris Džener (61).

"Smiješno je to što niko u to ne vjeruje jer je Kris starija i niko je ne bi povezao s Džej Z-jem, ali kad malo razmislite, to ima smisla" – rekao je stilist i dodao da između majke Kim Kardašijan(35) i repera zapravo nije bilo ništa, ali je Bijonse  pjevala o tome kako se u to vrijeme osjećala.

Jay Z se s Kris navodno zbližio preko Kanje Vesta, a poznato je da ‘reality mama’ preferira ‘piletinu’ kada je riječ o izboru ljubavnih partnera.

– Kris ima dobru frizuru, a ‘Becky’ u afroameričkim krugovima označava bjelkinju – rekao je Pazos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije