Scena

Bivši ljubavnik princeze Dajane: Nisam otac princa

Bivši ljubavnik princeze Dajane: Nisam otac princa
Bivši ljubavnik princeze Dajane: Nisam otac princa

Džejms Hjuit, bivši ljubavnik princeze Dajane, u televizijskom intervjuu pričao je o njihovoj romansi i demantirao glasine da je on otac princa Harija.

Već godinama u Velikoj Britaniji glasno se šuška kako je Džejms Hjuit pravi otac princu Hjuit, a ovaj bivši ljubavnik princeze Dajane odlučio je konačno stati na kraj glasinama.

U povodu 20. godišnjice smrti princeze Dajane, koja se obilježava 31. kolovoza, njezin bivši ljubavnik u televizijskom intervjuu pričao je o Dajani i bez ustručavanja odgovarao na sva pitanja pa tako i na ono je li on Harijev otac.

“Ne, nisam njegov otac, to je samo jedna u nizu lažnih informacija koje prodaju novine. Ta laž teže pada Hariju nego meni”, rekao je Hjuit.

Hjuit i Dajana vezu su započeli 1986. godine, dvije godine nakon što se Hari rodio, a mediji su ga prozivali Harijevim tatom zato što su obojica crvenokosi. 

Diana je romansu s Hjuitom počela otprilike u isto vrijeme kad i Čarls romansu s Kamila Parker Boules. Hjuit kaže kako je bilo lako zaljubiti se u princezu i nimalo ne žali što su bili u vezi.  

(večernji.hr)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije