Scena

Čarli Šin silovao 13-godišnjeg glumca koji je umro od predoziranja?

Čarli Šin silovao 13-godišnjeg glumca koji je umro od predoziranja?
Foto: N.N. | Čarli Šin silovao 13-godišnjeg glumca koji je umro od predoziranja?

Čarli Šin optužen je za sodomiziranje Korija Haima na setu filma "Lucas", piše National Enquirer.

Haim, koji je preminuo 2010. od posljedica predoziranja, tad je imao samo 13 godina, dok je Čarli bio devetnaestogodišnjak.

Mladić je prije svoje smrti progovorio o zlostavljanju, ali nikad nije otkrio ime svog zlostavljača. Bivši glumac Dominik Brascia tvrdi da mu je priznao da se radi o Čarliju Šinu.

- Haim mi je rekao da se seksao sa Šinom tokom snimanja "Lucasa". Ispričao mi je da su pušili travu i imali analni seks. Rekao mi je i da je nakon toga Šin postao vrlo hladan prema njemu, te da ga je odbijao. Kad je Kori ponovo htio biti s njim, Čarli nije bio zainteresovan - kaže Brascia.

Na incident se osvrnuo i Haimov najbolji prijatelj Kori Feldman (Corey Feldman) u svojoj knjizi "Coreyography: A Memoir".

- Tokom snimanja "Lucasa" stariji muškarac je Haima uvjerio da je sasvim normalno da muškarci i dječaci u filmskoj industriji stupaju u seksualne odnose i da je to nešto što svi rade. Tokom pauze za ručak odveo ga je u prostor između dvije prikolice i tamo ga sodomizirao - napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije