Scena

Cijeli život pleše i troši porodično bogatstvo, a sad je banka došla po svoje

Cijeli život pleše i troši porodično bogatstvo, a sad je banka došla po svoje
Foto: Ilustracija | Cijeli život pleše i troši porodično bogatstvo, a sad je banka došla po svoje

Đanluka Vaki (50) obožava tetovaže, zavisnik je o teretani, a život mu se svodi na provod i poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim avionima i skupim automobilima - sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 miliona ljudi, ali prema pisanju italijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Naime, playboy Đanluka, nasljednik porodičnog bogatstva koji zapravo nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih vila i broda - sve mu je zaplijenila banka zbog duga od čak 10,5 miliona eura (oko 20,5 miliona KM).

Otrov za žene, Vaki, izgubio je i dionice prestižnog golf kluba kraj Bolonje, ali i dalje uporno negira da je u finansijskim problemima.

 

My favourite sunset in the world..S2S #miami #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

VEZANA VIJEST:
Italijanski biznismen i njegova žena zapalili internet (VIDEO)

- Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug - izjavio je Đanluka, čija porodica posjeduje farmaceutsku firmu, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života. Iako Vaki na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije iz kojih je teško zaključiti da je u škripcu s novcem, internet se itekako ruga njegovom finansijskom krahu. Na Facebooku je čak organizovan event pod imenom "Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi" ("Pronađimo posao Đanluki Vakiju") - riječ je o podrugljivoj akciji koja će se održati 1. septembra u Milanu, a cilj joj je zaposliti Gianlucu Nazionale, kako mu od milja tepaju sugrađani.3

 

Bambi❤️ @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

- Moramo mu pomoći, makar da otvori slastičarnicu dok se ne snađe... A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide - stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

Narcisoidni Vaki u međuvremenu se ponaša kao da se baš ništa zabrinjavajuće ne događa - nego, i dalje uživa u ljenčarenju s novom djevojkom, 23-godišnjom Arijanom Gutereš, koja je bila Miss Kolumbije 2014. Ispod zajedničke fotografije koju je prije četiri dana objavio na Instagramu čak je posprdno napisao: "Sad, kad sam odrastao čovjek, moram početi razmišljati šta ću raditi u životu". 

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

(Jutarnji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije