Scena

Džon Teri sa suprugom uživa u Grčkoj: Popularni par nikad srećniji

Džon Teri sa suprugom uživa u Grčkoj: Popularni par nikad srećniji
Foto: Ilustracija | Džon Teri sa suprugom uživa u Grčkoj: Popularni par nikad srećniji

Iako je u nekoliko navrata varao svoju suprugu, legendarni engleski fudbaler Džon Teri danas je, izgleda, nikad srećniji s Toni Teri.

Bivši as Čelsija nakon naporne sezone u Čempionšipu s Aston Vilom, s kojom nije uspio da izbori plasman u englesku Premijer ligu, s porodicom uživa na grčkom ostrvu Mikonos.

Dugogodišnji reprezentativac Engleske, koji još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, izgledao je srećno sa 37-godišnjom suprugom, koja je kao i uvijek plijenila pažnju svojim izgledom. Srećni par je na odmor došao sa dvoje djece, blizancima dječakom Džonom i djevojčicom Samer.

Džon i Toni su se vjenčali u junu 2007. godine, a cijela ceremonija je koštala oko milion funti.

Podsjetimo, 2010. godine ikona navijača Čelsija postao jedna od najomraženijih ličnosti u Velikoj Britaniji pošto je otkriveno da je imao seks aferu s Vanesom Peronsel, djevojkom tadašnjeg saigrača iz reprezentacije i Čelsija Vejna Bridža. Afera je otkrivena pošto je bivša manekenka Džejn Koneri otkrila kako je Teri nekoliko godina ranije s njom varao svježe vjerenu Toni, kasnije gospođu Teri.

U karijeri je sa Čelsijem osvojio pet titula prvaka Engleske, a najveći uspjeh s "plavcima" mu je titula prvaka Evrope iz sezone 2011/2012. Kao moguća naredna destinacija spominje se Derbi Kaunti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije