Scena

Džoni Depa saradnici smatraju patološkim lažovom

Džoni Depa saradnici smatraju patološkim lažovom
Džoni Depa saradnici smatraju patološkim lažovom

Bivši poslovni tim Džoni Depa nazvao je glumca "patološkim lažovom", nakon što je Dep u jednom intervjuu rekao da su ga nekadašnji menadžeri iznevjerili.

Dep je tužio Management Group koja je upravljala njegovim imetkom i tražio odštetu od 25 miliona dolara zbog prevare i nemara.

Grupa je uzvratila kontratužbom i saopštila da je Dep rasipno trošio na kuće, avione i umjetnička djela, uprkos njihovim upozorenjima.

Dejvid Šejn, predstavnik Management Group (TMG), izjavio je da je Dep "patološki lažov koji odbija da prihvati odgovornost za sopstveno nedolično ponašanje".

"Džoni Dep i njegova sestra bili su uključeni u svaku značajnu poslovnu odluku tokom 17 godina, koliko smo ga predstavljali", rekao je Šejn. "Dep sada priznaje da je ekstravagantno trošio, ali krivi TMG što ga nije otpustila kao klijenta".

U kontratužbi TMG, stoji da je Dep mjesečno trošio više od dva miliona dolara i da ga je kupovina i održavanje 14 kuća, uključujući i zamak u Francuskoj i privatno ostrvo na Bahamima koštala više od 75 miliona dolara.

Dep je na te tvrdnje odgovorio: "To je moj novac. Da sam želio da kupujem 15.000 pamučnih tufera dnevno, to bi opet bila moja stvar".

Dep je, takođe, pokrenuo tužbu protiv The Magagement Group, a navodno za svjedoka ima bivšeg zaposlenog TMG.

Šejn, međutim, tvrdi da se glumac oslanja na "neistinite, diskreditovane izjave osvetoljubivog bivšeg radnika TMG, koji je otpušten prije sedam godina".

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije